Att hitta en trygg famn

Eftersom vi pratade och smsade i flera månader innan det verkligen blev en dejt så hann vi lära känna varandra innan vi sågs. Eller iaf så gott man kan genom en telefon.

Jag visste att han var damm allergiker vilket kändes bra då jag var/är städ freak...

Jag visste att vi hade samma driv för framtiden. Att båda började jobba tidigt vilket jag gjorde redan som 15-åring vissa helger för att få ihop pengar till det jag ville göra. Min älskade mår hade inte råd att ge allt vi ville ha det räckte med att få växa upp i litet radhus och alltid ha bästa maten på bordet. Hon kämpade med sitt företag innan det slog igenom och vi försökte hjälpa till så gott vi kunde. Vi fick en väldigt fin och trygg uppväxt när allt föll på plats vilket absolut tog tid i början.

Så helgerna stod jag och tog emot gäster på en restaurang. Jag jobbade som hovmästare. Det var också där jag jobbade extra fram till att jag flyttade till Uppsala.

Vi pratade en hel del om uppväxt, drömmar och mål. Jag har alltid haft drömmar och satt upp höga mål för min framtid. Allt det jag har drömt om har jag idag tillsammans med honom och våran älskade fina prinsessa.

Så om det var möjligt att falla ännu mer för en man så gjorde jag det på våran första dejt. Han kysste inte bara som en gud utan han var på riktigt det finaste jag träffat. Han var rolig, snygg, sexig och vacker att titta på. Han var en riktig gentleman och restaurangen trodde även han var kändis så vi fick kanon service. Hahaha

Det var flörtigt, mysigt och otroligt härligt att äntligen få sitta här med honom. Hålla hans hand och skratta tillsammans. Något som är viktig och blev ännu viktigare efter det otroligt osunda förhållande jag lämnat bakom mig. Jag ville ha roligt. Jag ville vara jag och inte ändra på något jag tyckte om. Inte heller vara rädd för att vilja leva. För att se ut som jag ville, prata med vem jag ville och ha de drömmar jag hade. Jag ville dela allt detta med en person som uppskattar mig.

Jag sitter nu här och tror jag har hittat honom. Han såg på mig med en speciell blick. Han gav mig all sin uppmärksamhet. Det var som att världen stod still och det var bara jag och han där.
Då när man inte kan sluta ta på varandra. När man vill kyssas precis hela tiden men får respektera att vi inte är ensamma. Hela rummet står still.

Nu tar han in notan och vi åker hem till honom. Wow, det var riktgt fint. Han hade t.o.m ställt fram massa ljus.

Jag har bara sett honom i kostym och om han passar i det. Så otroligt stilig. Men nu gick han och bytte om.

Kommer ut i en vit piké tröja och beige linne byxor. Han är lång min man och just där och då precis som nu det snyggaste jag har skådat.

Äntligen är det bara jag och han❤️

Love by Jana
  • Love story
  • Nära Kungsängen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så fantastiskt fin text, wow!
nouw.com/faronsson
janaheinrici
janaheinrici ,
Tusen tack❤️
nouw.com/janaheinrici
Anna C
,
🙏🏼❤️🙏🏼
janaheinrici
janaheinrici ,