Äntligen

Hej älskade fina läsare.

Sorry för den långa frånvaron. Den 7 April insjuknade vi i Covid. Här har vi klarat oss över ett år och på en påskmiddag insjuknade vi alla utom Maja. Tackar gudarna att vi valde och inte träffas med några äldre i påskas. Vi har också hållit vårt umgänge väldigt avskalat och litet. Det är bara i största nödfall som jag varit i Stockholm annars inte utanför Uppsala. Det tror jag är nödvändigt ont vi alla borde tänka på. För detta är ingen lek kan jag lova er. Jag har aldrig varit så sjuk och rädd i mitt liv. Tacksam att skiten är över trötthet och hostan håller i sig men det ska nog bli bra det också. Tydligen det som oftast sitter kvar längst.

Det positiva i allt detta nu när man är på benen att wow vi klarade det. T.o.m en sväng på akuten för jag var så sjuk men livet tas emot med öppna armar. Med ett leenden på läpparna. Framtiden ser ljus och och vet ni. Massvaccineringen är igång. Snart så kan vi kramas med alla våra nära och kära. Tänker att fler och fler kommer få jobb och livet kan återgå till de ”normala” Ni vet samlas, resa och allt det där vi saknar. Jag längtar så jag blir alldeles pirrig hela jag.

Vi har funderat lite om vi ska boka någon utlandsresa eller hålla oss i Sverige i sommar. Hur gör ni? Tänker om det är smartast att man väntar till hösten ändå och semestrar i Sverige i år också. Svensk sommar är ju ljuvlig om det är fint. Vi har inte hittat något semester hus iaf. Det lär nog inte säljas några nu ändå där vi kollar så det ligger på is. Inne och sneglar varje dag på hemnet.
Det får ta den tid det tar. Kanske ska man bara besöka ännu fler vackra platser runt om i Sverige, nu när vi inte har våran älskade Morris så är vi ju egentligen inte låsta till att ha super nära Uppsala. Sen är det ju alltid bonus.

Mina vackra blommor står så fint från blomverket. Himla smart grej detta. Varje torsdag eller lördag kan du ha en bukett utanför din dörr. Ja men helt klart mår vi alla bra av lite ljuvliga buketter.

Nu ska jag göra de sista jobb utkasten och sedan ta mig ut på en promenad. Jag menar 16 garder ut. Jippiiiii

Hörs snart kram J

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Inga resor utanför Sverige detta

nouw.com/stenhagenbettan