Äntligen

Det var så himla mysigt igår. Med syster och hennes man. Vi åt gott, killarna spelade lite schack sen blev det sällskapsspel allihopa. Skrattade massor och pratade om framtiden.

Även fast många inte ser ljuset så kommer den. Jag lovar allt kommer vara över om vi bara fortsätter att hålla ut. Äntligen är vaccinet här och jag hoppas verkligheten att alla väljer ta den. Är man osäker ska man rådfråga sin läkare och ingen annan.

Fy Fabian vad man längtar till att röra sig fritt och kramas med alla man tycker om❣️

I går plockade jag bort nästan all jul utom 🎄 och stjärnorna. Får se om dem får vara kvar eller om de oxå ryker och nya året firas in nytt och förväntansfullt. Kunde nästan inte somna igår när jag tänkte på allt kul som väntar trots pandemin.

I veckan ska jag börja ut och gå försiktigt, ser så framemot att bygga upp styrka i kroppen igen. Jag mår verkligen inte bra av att inte röra på mig.

Maja och Fredrik står i köket och grejar med maten. Maja ska göra en parmesan pasta med svamp & fläskfilé. Hon älskar att laga mat och med tanken på att denna tråkiga pandemin påverkar våra ungdomar oxå är jag bara väldigt glad över att hon funnit intressant i detta. Precis som sin far som älskar att laga mat. Måste säga att jag också tycker det är trevligt nu med vårt nya fina kök 💭

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åh vad mysigt 😊

nouw.com/emelivet
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så fin inredning! Hoppas du får en fortsatt fin vecka 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg