Alla hjärtans dag

Gokväll söndag. Hoppas ni hade en fin dag idag. Vi började med en morgonpromenad & sedan en lång mysig frukost. Jag lagade pannkakor. Tycker det är lite extra mysigt att laga av allt gott till helgen. Blir att man sitter länge och njuter. Och helg ska man få unna sig tycker jag.

Alla hjärtans dag tycker jag borde vara en dag året runt, det blir extra hype just idag men för mig är kärlek lika viktig precis varje dag året om. Att ge varandra extra kärlek, uppmärksamhet ska man göra varje dag. Att överraska men ngn gåva ibland lika så. Det behöver inte vara i materiella ting det kan vara en promenad, extra god middag och självplock av blommor. Gör det du kan. Strunta i vad andra gör och kan göra. Vet att så många mår dåligt, så många jämför sig med andras buketter och presenter, resor och perfekta bilder. Alla har olika förutsättningar och framförallt så har alla ngt de bär på trots gåvor och perfekta bilder. Döm inte utifrån en bild. Var snälla mot varandra.

Veckan har gått i ett. Även fast det är mkt så älskar jag det. Blir mest produkter när det händer massor. Vill bara att denna pandemi ska vara över nu så man kan leva, röra sig fritt och andas ut. Men tänk nu är våren på ingång och sommaren då vi ändå kan hänga ute massor. Underbart, längtar så himla mkt. Vi funderar på om vi ska hyra ett sommarhus. Har ni tips lämna gärna. Tror ej vi kommer kunna resa som vanligt i sommar tyvärr så det är bara att ställa in sig på sommaren hemma. Så länge alla är friska och mår bra är jag nöjd.

Jag har haft så otroligt fina samarbeten detta år och det är bara början. Jag älskar Wakakuu och har gjort i så många år. Ett fantastiskt ärofyllt samarbete. Och så klart alla de andra också. Jag är väldigt noga med vilka samarbeten jag tar mig Ann. Det är mitt varumärke och ett förtroende. Alltid viktigt att växa med kvalité.


Idag efter våran långa frukost städade jag undan och sedan drog iväg på träning med min granne. Så jäkla skönt. Nu måste jag tillbaka. Att halvträna under en period nu pga min operation har gjort mig både svag och ont i hela kroppen. Jag mår som bäst med träning. Jobbar bäst och funkar bäst.

Min vlogg är ute och jag som ALDRIG skulle göra detta är så taggad. Hoppas ni vill hänga med mig på min kanal. Tänker mig mer tips, mer skoj mer öppenhet och extra av allt på den plattformen.

Vi ska strax äta middag. Jag har önskat snitseln med stekt potatis kan knappt vänta nu. Mums,

Puss och kram

Love by Jana

Gillar

Kommentarer

Sienna
,

Hvor er den flotte "silver ball" fra? <3