Alla❤-Dag

Hej min vän❤

Igår var Alla❤-dag. Det är inte alla som har någon att fira med och det är inte alla som firar. Vi vill att våran lilla älskling skall känna att det är en speciell dag men vi lär henne att alla dagar om året är speciella på ett eller annat sätt. Kärlek är väldigt viktigt och behövligt från dagen du föds. Så kärlek blir det aldrig för mycket av. Önskar jag kunde ge det till alla och att ingen någonsin fick känns sig ensam❤

Hon fick välja så det blev en dag hemma. Massa mys tillsammans det är ju det bästa vi vet vara tillsammans äta gott, prata massor skratta och lyssna på musik, spela spel blivit favorit här hemma.

När jag kom tillbaka från min intervall runda ute i underbara vädret fick jag världens vackraste bukett❤Min kärlek han är underbar.

Att springa är det bästa jag vet. Hoppas hoppas min fot håller för det❤

Bordet kom igår oxå och jag fick hjälp att bära upp det. Vi bor ju högst upp utan hiss så inte helt enkelt att focka det själv.

Solade på våran balkong. Heeelt vindstilla vi kommer ha magiskt här i sommar☀️

Förrätt hummer👆🏼Älskar!

Varmrätt massa grönskar för mig. Potatisgratäng för att våran tjej bestämde och Kött fick bli varmrätten❤

Efterrätt, fruktsallad❤

Sen spel med dom bästa❤❤

Idag skall det jobbas av imorgon sista möten och sedan tar vi semester. Eller, vill kalla det åker till varmare land. Har skapat oss ett liv vi inte behöver semester ifrån☀️Bästa Ever, älskar det du gör och trivas varje dag❤

Kramar till er mina fina

Love J ❤

Love by Jana

Gillar