Header

Jadu, vart ska jag börja?

Nu var det ett sjuhelsikes bra tagsedan jag ens skrev något här. Glömt bort, livet gick vidare och jag gick vidare.Mina tankar som då var såpass mörka gick vidare, mitt hat som fanns till många folk försvann och gick vidare. Idag är jag på ett spår i livet jag inte kan säga varken bu eller bä förutom att jag just nu arbetstränar på ett ställe jag under många år velat vara på, kanske inte just detta ställe men arbetsuppgifterna jag gör är något jag velat göra sedan drygt tioårsåldern. Det vill säga - klippa och bada hundar!

Just nu jobbar jag, eller arbetstränar heter det tills jag får en anställning på ett social företg som jag plus 7 andra äger - Hunddagis och trim. Jag njuter, jag mår bra, jag finns på ett ställe som finns på landet bland fårskit, sol och härliga hundar som ska tas hand om och göras i ordning.
Jag väntade i många år, till sist såg han mig, då hade vi en helt supergod kontakt igen, tillbaka där vi slutade. Men hur länge varande det då? cirka 2 månader. 2 månader av helt underbara ord från honom. Jag blev fast igen, åh. Men icke kunde det vara som jag ville. Nu vill han knappt ha kontakt med mig, igen? åh, jag blir galen. Aja, bättre att kunna gå vidare tills den dagen han väljer att återkomma, så är han och sådan vill jag att han ska vara, för att... det är bara sådan han är. Hoppas. Hoppas...

Livet går vidare. Tittade klart på sista avsnittet på Jordskott, Svts nya svenska serie, herregud säger jag bara. Jag rös genom hela sista avsnittet. Lätt bästa avsnittet i serien och antagligen lär det komma en säsong 2 utav serien, kinda hoppas på't.Live to regret
Never forget
How much is it worth, to win the unwinnable

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte varit en fan av Molly Sandén tidigare men med hennes nya låt Freak som är en kampanj emot mobbning. Även Colbie och Beyoncé har hakat på denna kampanj som sagt ska gå ut på att de säger ifrån om hetsen kring kroppar bland unga tjejer, om mobbning inte är okej och att folk borde förstå det och så vidare.

Colbies Try är helt underbar likaså Mollys Freak, inte riktigt lyssnat på Beyoncés låt men tvivlar inte på att den är lika bra.
Så himla bra att kända personer nu börjar tycka detta med hetsätning, mobbning och att tjejer ska klä sig enligt vissa ideal som är helt sjukligt och säger stopp genom att göra dessa lyrics som man ryser utav.

Jag kan själv referera till just mobbningen. Varit psykiskt mobbad under hela min skolgång och mellan åren 08 till 09 var de åren jag nästan valde den sista utvägen, på grund av alla de människor genom åren som har psykat mig mentalt med glåpord, kasta sudd/papper/pennor, skratta när man går förbi och så vidare. Jag gick mestadels höra mycket om min längd då jag är mycket kort och är oerhört stolt över det. Ord som kanske inte syntes på utsidan att de sårade men på insidan led jag, varje dag, varje kväll och varje år. Genom att skriva det började jag känna hur ledsen man blev, hur jävla illa de människor gjorde mig. Åh, exploderar av ilska. Och mobbning sker i varje skola, varje dag och varje år och tyvärr väljer fler och fler den sista utvägen bara för att vissa människor har noll jäkla respekt mot andra, att alla är olika och är olika bra och sämre på allt!

Jag hade tur som hade vänner i sista minuten innan jag valde den vägen för annars hade jag inte kunnat, förmodligen, sitta här och skriva. 
Efter den incidenten började jag, tyvärr, skapa ett monster på insidan eftersom jag hade alldeles för lite mod att ge folket en smäll på käften. Skapade ett självskadebeteende genom att skära mig för att få ut de jag hade på insidan. 
Fick vård relativt fort och gick på medicinering och lyckligtvis blev jag bra efter något år. Idag är det cirka  år sedan jag skar mig sist och väljer absolut inte den vägen än gång till!

Men tyvärr är det för många som väljer att ta sina egna liv. Så himla sorgligt.

Screaming, laughing, the voice is inside my head
Freak, silent echo inside my head

Likes

Comments

När man försökt ge hintar till de som givit en kalla handen om att skapa en bättre relation.
När man försökt att lägga kommentarer för en positivare atmosfär.
När man försökt att lägga ett, kanske inte allt för roligt, skämt endast för att egentligen ha försökt att lätta på trycket.
När man försökt att ge 
quotes som refererar till näthat, utfrysning och kalla blickar.
När man till och med i nödvärn försökt att resonera sig fram med de som givit en kalla handen till att prata och komma fram till en bättre väg men även där ger det en kalla handen och försvarar situationer som egentligen inte är hållbara, då är man ganska så slut efteråt när inget av ovan fungerar. När ingen utav de vill få fram en lösning, när endast en människa har varit så villig och sökt deras uppmärksamhet på olika vis endast för att  näthatet och den fysiska ska upphöra.


Jag må vara en mycket mer "klenare" person att kunna hantera om någon inte gillar mig så som jag skulle vilja men man måste även också kunna skilja näthat med att inte gilla någon rent generellt.

Hur och vad mer ska jag göra?
För att all denna spänning som finns, all denna iakttagelse, all denna ilska, all denna ledsamhet som jag känner tar kål på min glädje.
Åh, om ni bara kunde säga som det är, säga vad som fått er att vända er emot mig, vad som fått er att ta de slutsatser utav någon fakta.

När jag skriver typer av sådana här inlägg skriver jag de med största rädsla och ångest. 

Om ni nu läser detta, snälla, sluta behandla mig som jag har pest och kolera. Sluta behandla mig som jag inte vore värd något.
Sluta att utesluta mig, jag begär inte att ni ska älska mig. Det enda jag begär är att sluta upp med näthat och börja skriv.
Jag har gjort mitt, nu är det er tur.

Det som egentligen sårar mig mest utav allt detta är att ni väljer att låta mig vara i skuggan, att inte förklara för mig varför ni väljer att ogilla mig för att jag har inga problem med att ni inte gillar mig. Utan mer att ni för mig bakom ljuset med lögner, vridna sanningar och näthat. Likes

Comments


Tänkte köra en Pretty little liars tag questions dvs frågor och svar 😄


1.) Favorit karaktär och varför: Hanna. För att jag ser en hel del liknelser mellan oss angående syn på kärlek.
2.) En mindre favorit karaktär och varför: Oj, finns ju en del karaktärer genom säsongerna man blivit skakad av för hur de ter sig. Men en karaktär jag genom alla år mycket sällan gillat är Mona. Hon verkar så jäkla lömsk, till och med lömskare än Alison enligt min mening.
3.) Vem tror du är "A": Haha, de som tittar på serien kan nog hålla med om att man kan aldrig ens gissa sig till vem det skulle kunna vara. För nuläget har jag ingen "gissning" på vem det är då många personer varit och är med i det så kallade "A teamet".
Skulle gissa på att i slut ändan är denne A någon man sett helt random utan några misstankar, det jag däremot tror då jag får en känsla utav det är att A är en kvinna av den enkla anledning att hens kroppstyp verkar vara mycket feminin och inte alls muskulös men allt återstår att se, haha. Spännande!.

4.) Favorit par: Definitivt och har alltid faktiskt varit, Hanna och Caleb (Haleb).
5.) Sötaste lögnerskan: Fasen alltså, det är en vågskål mellan Hanna och Aria men om man nu måste välja en, Hanna.
6.) Roligaste lögnerskan: Hanna, hon brukar oftast lägga ironiska skämt vilket kan vara lite roligt i vissa stunder.
7.) Favorit citat: Går nog inte att välja en specifik ur ett direkt avsnitt då det är... vad är ligger på 101 avsnitt nu. Haha.
8.) Varför jag ogillar Alison: Vilken fråga. Hon är dock mycket lömsk utav sig och därav att man aldrig kan läsa henne om hon talar sanning eller kör med det klassiska, en twistad sanning. Hon har stunder då man gillar henne och stunder då man ogillar henne.
9.) Favorit klädsel hittills: Hoppsan, tricky questions igen. Som sagt, 101 avsnitt. Går inte att ens hålla koll vad de har på sig längre. 
10.) Favorit stund: Många fina stunder har passerat och många skall åter komma. Får givetvis ta den stunden som var nyligen i det senaste avsnittet. Aria och Ezra kysser varandra äntligen efter superlång tid, de hamnar tillslut på spisen i en full och intensiv kyssar-stund som sedan förde de till sängen och ah, resten kan ni räkna ut själva om ni inte sett avsnittet. Thihi, superduper mysig stund.
11.) Jason eller Ezra: Ezra i alla väder, haha.
12.) Spoby eller Spalex (Toby+Spencer) (Spencer+Alex): Givetvis radarparet, Spoby!
13.) Emaya eller Samara: Gillade faktiskt ingen direkt utav dem så frågan blir nog osagt.
14.) Hetaste killkaraktären:  Haha, lätt som en plätt. Ezra. 
15.) Vilken lögnares liv är mest likt ditt: Hanna, tror jag. Hennes sätt att vara, henne sätt att se på saker och ting och hennes sätt att iakta. Känns mest som mig.
16.) Vilket par ser du i verkligheten: Den frågan gör mig lite förvirrad, förstår den inte ju :<
17.) Lucas eller Caleb:  Har alltid varit Caleb och kommer alltid vara honom före Lucas!
18.) Favorit vänskap mellan lögnerskorna:  Aria och Hanna.
19.) Bästa kläda lögnerska: Måste nog bli Hanna igen, ser ju som sagt mest liknelser med henne. De andra kan ibland bära konstiga kläder, speciellt Aria och Spencer.
20.) Lögnerskan med den bästa familjen: Hanna. Hennes morsa är ju sexig som attan!
21.) Vad vill du ska hända i nästa säsong (säsong 5): Får påpeka redan nu att S05 har redan börjat. 
Jag vill nu veta mycket mera kring "A team" OCH mycket mer hintar vem "A" skulle kunna vara. Mycket mer planer kring att sabotera kring flickornas vardag då vid sådana tillfällen händer så mycket mer än dö-avsnitt, typ. Jag vill även att Caleb som nu kom tillbaka ska reda upp saker och ting mellan Hanna och kanske förklara vad som hände I Ravenswood då han definitivt döljer något.

22.) Vad skulle du stjäla från din favorit lögnerska: Haha, Ezra från Aria! Såklart.
23.) Vilken karaktär skulle du vilja gifta dig med:Ezra, återigen!
24.) Vilken karaktär skulle du vilja ha som bästa vän: Står mellan Aria och Hanna men Aria tycker jag är så "mesig" till att kunna snacka sig till vad hon verkligen känner medans Hanna är precis tvärt om. Men väljer nog Hanna.
25.) Vilken karaktär skulle vara din fiende: Mona är typ "allas" fiende verkar det som fine, vi kör på henne. Haha.
26.) Vilken karaktär har finaste håret: Alla, precis alla hade långt och lockigt hår oftast hela tiden, den enda som egentligen gör mer med sitt hår är Hanna men tycker nog att Alison har finast hår.
27.) Vad tycker du om Jenna och Melissa: Jenna är skum men jag tror faktiskt inte att hon är med i "A team", hon har säkert varit men velat backa ur av anledningar... 
Melissa ska vi ju inte snacka om, hon verkar ha AM problem och hon döljer nog mer än vad vi kan tro. Jenna är okej, Melissa is not!

28.) Vad tycker/te du om Ian och Jason: Ian är död och såg han mycket sällan så reflekterade  inte något om honom. Jason är nog inte så skum egentligen men han bör ha haft kontakt med "A team", det tror jag.
29.) Tror du att Jason är med i A team: Som sagt ovan, inte med utan haft kontakt.
30.) Teori om Alisons mördare och mördarens anledningar till att göra det: Hon lever nu och har aldrig varit död som vi fick veta nyligen och svårt fråga, går nog inte att besvara. Bara att vänta och se!
31.Varför tror du att tjejerna fortsätter att träffa Alison efter vad de hört från Alison: De har ju en historia som vänner så varför skulle de lämna henne nu? Nu är det inte bara Alison det handlar om utan alla är involverade i "A"s planer.
32. Vilken stund/er var mest chockerande för dig: Funnits oändligt många sådana stunder men måste varit alla de "dödsskjutningar" mot tjejerna och killarna som fått mig att gapa.
33.Vad skulle du göra om "A" var ute efter dig:  Oj, haha, Behöver nog dessa tjejer som vänner för att ens överleva "A"s planer jämtemot mig.

Likes

Comments

Finns det något värre än när personer säger att man inte ska jämföra sig med andra och så vidare?
Vem är det som inte gör det? 

Finns det ens någon som faktiskt kan säga att denne inte what so ever jämför sig med andra?
Fast å andra sidan sett så skulle vi kunna leva i en värld där vi inte jämför oss? Att jämföra sig kan ju faktiskt också medföra positiv energi beroende på vad det är man jämför sig emot. Det kommer ju givetvis finnas personer vart vi än är som kommer att vara bättre på något som vi inte är bra på men samtidigt så bär vi på något som den andra inte är så bra på. Det är ju så vi fått lära oss i grundskolan och via moraler och alla kontroversiella ämnen. Men det finns bra och dåliga "att jämföra sig med" sätt och jag har alltid, så länge jag kunnat tänka för mig själv att jag alltid satt mig i den dåliga sidan av att jämföra sig med någon.

Det kommer alltid finnas personer runt om mig och i min omgivning som kommer vara bättre på något än vad jag är MEN det är inte okej, egentligen, att tänka att man ska jämföra sig med någon beroende på hur personer beter sig och har för attityd.

Jag jämför med personer som jag tror är bättre än mig på det mesta och även attityd på grund av att andra personer fått mig att känna att jag måste jämföra mig så. Krångligt?
Tycker jag med. Och det värsta är också att sådant sätt är svårt att sudda ut och jag skulle inte precis välja att ta den stigen självmant då detta satt funderingar på funderingar på funderingar och so on med lite värk i kropp och själ.

Dessa personer som orsakat att jag är tvungen att tänka på detta sätt har mage att prata bakom rygg, fixa skvaller and on and on men inte mage att ta det face to face so to speak. Vissa har valt att gå den vägen medans andra valde att gå vägen, stänga ute mig och sedan fått bli konfronterad.
Låter som jag kör en offer kofta här men sanningen är den att i detta fall bär jag en del utav den koftan, till ingen nytta? endast för att ett fåtal människor har lyckats att få ner mig till skorna. 

Jag bär på mycket bagage och har väldigt svårt att acceptera om någon utan en anledning som går hem ogillar mig och inte allra minst förorsakar mig ohälsa och jag har även svårt att egentligen prata om det så kanske får jag skylla mig lite själv? eller?
That I don't know.

Jag är en mycket mycket vilsen individ i mig själv med mycket funderingar kring livet, kring varför och hur. Om varför vissa är så och andra är så, om jag gjort något fel och vad i sådana fall? Att bära en skuld, till det mesta, under många år hjälper inte till och dyker personer då upp och ger mig kalla handen, ryggen, svårt att be om ursäkt and so on så blir jag bara ännu mer vilsen. 
På sett och vis tycker jag om att skriva sådana här inlägg, när väl känslan får komma ut och rinna ut i fingrarna rusar alla känslorna bara fram och tillbaka. Genom att skriva mer personligt i dagböcker gör att jag på något sätt inte får samma svar som här, låter konstigt eller hur? men detta har jag reflekterat över ett tag och kanske beror det på att personer som orsakat mig smärta läser detta och via det sättet kanske dessa får en annan bild utav mig. 

Hur många gånger ska en person be om ursäkt? och ska man be om ursäkt för hur man känner? egentligen inte men det är så jag fått lära mig av alla år av kontakter på nätet och runt omkring mig i min närhet. 
Jag vet ju givetvis att jag måste lära mig saker på egen hand men sådant tar tid och görs inte på en handvändning. Likes

Comments

Testar på att göra lite pretty little liars nagelart ;D
som den pll fan man är. Och snaaaart börjar säsong 5, woho. Som man längtar! <3


Likes

Comments


hur stolt jag var att jag kunde rita såhär. Var inne i någon ritar period och fantasin kunde bara sätta gränser, blev inspirerad via människor på främst DeviantArt. Gick ju som sagt bild och form på gymnasiet så blocken är ifrån skolan under mina 3 år som nu är mer än 4 år sedan, säkerligen eller runt 4. 
Bilderna är halvfärdiga av den anledning att jag tröttande fort på själva motivet och ville gå vidare och hitta andra källor och bli inspirerad utav. Haha, dessvärre är dom flesta halvklara 😝
Men efter jag sett dessa på hur länge som helst funderar jag på att göra klart dom, skanna in dom i datorn, fixa till dom med ev. ljus eller skärpa, printa ut dom och sätta upp dom på väggen för ja, så snygga tycker jag vissa bilder faktiskt är så att dom förtjänar en plats på väggen. Var inne i en anime-gore period då jag endast satt och sökte på DeviantArt inom lite mer "creepy" känsla i bilder eller så satt jag bara och googlade på olika anime figurer som är mina favoriter i vissa anime serier och som ni ser främst gore och thriller. Mest attraktivt i mina ögon 😝


Har väl 4-5 stycken sådana här block och dom flesta papper är fullritade på. Sjukt roligt detta var! 😍


Vi börjar med en stor favvo. Enligt vissa nu så lär detta vara för mycket i eran smak så att säga men not for me. Vet att denna satt jag i timmar, verkligen och valde noggrant ut färger (gick delvis efter orginalets färger mest). Som ni ser så är den halvklar, näst intill och det blev väl så för att det tog för lång tid att göra den eller något. Ha, men denna funderar jag starkt på att sätta upp för den gillar jag skarpt. 😍


Denna bild var väl relativt enkel, har sjukt svårt med ansikte även om anime stuk är enkelt för vissa. Gjorde denna av en privat anledning och har väl ett "dolt budskap" or someting. Var kär när jag ritade denna i alla fall. Blev sjukt nöjd ändå med den trots att jag tycker att hon inte äger en rumpa ^^


Detta var mest en ritning av "tristess", alltså, inget speciellt med den. Tyckte om själva idén med hjärtat 😊
Denna tycker jag är helt underbar! Enkel men ändå söt. Denna tycker jag också ska få finnas på väggen, tänk er. Man skannar ut den i större format (krävs skolkopiator till det ju xD ) och klipper ut delarna och sätter upp dom på väggen! Perfekt. Blir ju som en väggmålning 😊
Inte klar ännu dock.


Jag tror, eller tycker fortfarande, att denna har en bra potential MEN ändå rätt tråkig. Nog därför jag la av rätt tidigt. Planerar inte att fortsätta med denna än idag.😏


Tycker denna bisarra bild utav Ariel är sjukt söt och puttinuttig ☺ 


Allt för mycket att måla i vilket gjorde att jag inte orkade med den, men annars tycker jag bilden är fin 😊


Nu kommer då anime serien, detta är paret i anime serien Higurashi No Naku Koro Ni. En äckligt sjukt bra och ball anime, love it! 😍
Bilden nedan är en annan "snyggare" version utav tjejen, Rena, från serien, samma tjej som bilden ovan, som goes crazy så att säga. 😊

Källa


Från anime serien Shool Days. En också sjukt bra anime, sett den 2 gånger och man blir äckligt förbannad på en utav karaktärerna. Underbar story och är väldigt bisarr och förvirrande 😍
Källa


Denna är nog den mest bisarra av dom alla, tror jag. Hittade även denna på DiviantArt och blev så fast för denna att den skulle jag också ha, haha. Inte ens klar denna heller men denna passar sig nog inte på mina väggar 😝 Men tycker den är kusligt snygg!


Lite bisarr och creepy även hos mig men den gick ändå hem för mig, enda som inte blev klart såg jag nu, faktiskt att listorna vid fönstret och dörrlisten inte blev målade i svart. Nåväl, ingen fara. Lite random bild sådär 😊

Sist men absolut inte minst. en tuff uppgift och satt flera timmar med denna, till slut blev den helt underbar 😊

Nu ska jag, efter 1 och en halv timmes pass på gåbandet, efter 2 timmar med detta inlägg, efter ont i rumpan och nacken fixa till sängen och gå och lägga mig och kolla lite på Seinfeld innan jag somnar. Nötar ut serien änna. Good shit! 👍

Likes

Comments

Vaknade nyss av att magen ville säga att den var hungrig så nu blir det nog att göra lite frukost!

Likes

Comments

At the end of the day, you are who you are, and it's probably who you've always been