Det blev lite tyst här?! Eh.
Jo, det kan ha blivit av att jag flyttade över och började blogga lite på Weebly, men var inte nöjd med kommentarsfunktionen där! Sen kan det ha blivit lite väl mycket pauser i bloggandet..
Det ska jag försöka undvika nu! Smell you later!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Random bild från 2-årsfirandet, men den passade bra!

​Nu är jag hemma igen efter morgonens studiebesök. Vi besökte en gård som drev ett Active Stable, d.v.s. att hästarna går som på lösdrift, men har olika stationer för kraftfoder och grovfoder dit de går när de blir hungriga. De har inte fri tillgång på mat, utan när de känner för lite hö så går de in i höstationen, en låda läser av chipet som hästen har hängandes i en rem runt halsen, och ger hästen den fodergiva den ska ha, varken mer eller mindre. Hästarna kan gå och äta cirka tio gånger om dagen.

Utöver det har de även en isolerad vattenho, en rymlig ligghall och en sandlåda (!) som de ska rulla sig i. Det var roligt att se och de hästarna som kom fram för att hälsa var väldigt nyfikna och sociala, men inte buffiga och tiggande, eftersom de inte förknippar människor med mat! :) Det var intressant.

Nu har jag satt mig och ska äta mina pannkakor jag stekt till lunch, och dricka en eller flera koppar kaffe medan jag spanar in nya Fort Pinta! Vi ses :)

Likes

Comments

Hej! Här var det läääängesen det hände något! Dammråttorna dansar i hörnen och man tar sig knappt fram för all spindelväv! Det har dock blivit dags att boa in sig igen efter den varma sommaren, nu kommer de kyliga höstvindarna och innan vi vet ordet av så yr snön in genom dörren! BURR! ⛄

So, what's new? Sist jag skrev var det midsommarafton. Vad har hänt sen dess? Vi får nog ta det i punktform..

  • Jag har upplöst Misty Swallows - det kändes som ett beslut jag var tvungen att ta. Vi är i klubben var supertajta, men vi fick som ingen ordning. När man väl tog sig tiden att anordna planerade event så dök ingen upp. Det höll inte i längden och tog bort glädjen i att driva den. Jag kände mig också pressad att vara inne varje dag, vilket inte blev kul då jag ungefär samtidigt hade ett rätt så duktigt dipp och inte alls var sugen på att spela. Så det var bäst för alla parter helt enkelt!
  • Hängt med mina homies på SSO - att behålla Misty Swallows för gemenskapen var inget måste, vi har fortsatt att umgås som vanligt, bara det att vi inte tillhört samma eller inte någon klubb alls. Så kul och så skönt! :)
  • Hängt med min familj och mina hästar IRL - spenderade hela sommaren hemma i Jämtland och bara njöt av att vara bland nära och kära. TA VARA PÅ DET! Ni kommer att sakna era päron något kopiöst när ni väl blivit vuxna och flyttat hemifrån :(
  • Börjat skolan igen - i augusti hoppade jag på min utbildning som förhoppningsvis slutar med att jag blir diplomerad unghästutbildare. Är så kul och ska bli så spännande! :)
  • Köpt lite nya hästar - bland annat en morgan och en appaloosa har fått flytta in i vårt lilla hushåll, så nu är vi uppe i 21 (?!) härliga hästvänner! Mer info om dem kommer! 😊

    Och sist men inte minst..
  • Fått gå med i Sneaky Dragons! - Jag var klubblös ett längre tag under sommaren, över en månad iallafall. Det var både skönt och väldigt tråkigt, men ville inte stressa in i något, då jag inte visste hur pass mycket tid skolan skulle ta och så vidare. Men skickade en liten förfrågan och vips var jag indragen i den gula, härliga familjen! Jag är så glad för detta, då det har höjt spelupplevelsen enormt! Så tacksam att jag får möjlighet att umgås med alla härliga individer som huserar i den lilla klubben. Här känns det som att jag ska stanna lääääänge :) 💛


    Agnes och jag på isberget som flöt förbi för några veckor sen - kände att den här bilden var on point!

Likes

Comments

Glad midsommar önskar Jamie och Silver er!
Vi ska fira galet på festplatsen på Everwindfälten, vid stången och bålet med långbord, massa god mat och dans tills vi stupar.

Vill jag tänka mig iallafall, för jag kommer inte vara inloggad senare idag! Irl-Jamie med sambo är nämligen på besök i Mölnlycke hos kompisar där vi ska fira! Ska bli så kul! :)


Hoppas ni har en fin dag och kväll! <3

Likes

Comments

Skulle egentligen varit och fixat naglarna under tiden reklaminspelningen skulle äga rum (fixa naglarna, låter sååå fancy! haha), men det blev flyttat till kl 11 så hann gott och väl hem. Steves paddock var proppad, vi var väl där kanske en halvtimme i förväg, till i globalhörnan med Salami, Olle, Alice och Glo. Jag var en av dem som inte såg Game Master Lucia, men hade hennes stream uppe i bakgrunden så hade någorlunda hum om var vi skulle vara.

Men... efter det fjärde nätverksfelet gav jag upp! Lite halvkaos och att människor inte hålla sig från att skriva i chatten fast en GM uttryckligen ber en att låta bli! Hur svårt kan det vara att bara lyda för en gångs skull?!

En bild jag tog strax man kommit in efter det första nätverksfelet. Jag hamnade ju i Vingårdens stall varje gång jag loggades in igen så fick ju rida tillbaka därifrån varje gång..

Likes

Comments

Nu har verkligen sommaren kommit! Där jag bor har det varit kanonväder i över en vecka nu! Hoppas det fortsätter :)
Såg att jag inte hade bloggat sen i tisdags, fy mig.. Men har inte hänt så mycket, har spelat väldigt lite den senaste veckan faktiskt. Det har varit mycket skolavslutningar samtidigt, så de kvällar vi haft event så har det oftast bara jag och Marre som kommit. Nu när sommaren börjat har vi även bestämt oss för att dra ner på antalet aktiviteter, just för att man ska ta tillvara på sommaren!

Men, idag hade vi faktiskt event ;) Blev lite snabbt påtänkt, tjuv och polis i Jarlaheim! Det var skitkul, har inte kört det förut, men det gick kanon. Vi var dock bara 4 stycken som kom, men det var vi klubbledare så jag såg det som en provomgång.Agens gillar Glorias Sam :')

Likes

Comments

Tornado var liiite hingstig igår.. :c

Likes

Comments

Den här veckan är det ponnyerna som har huvudrollen i klubben! Vi mjukstartade veckan igår med Kurragömma (fast tvärtom) i Hollow Woods, och sedan hade vi picknick på Everwindfältet. Vi var ett litet gäng som hade kanonkul!

Jag och Tornado började med att gömma oss! Hed hittade oss först, sen trillade de in allt eftersom :D
Vi körde ett par omgångar, den som gömde sig fick ge lite ledtrådar med jämna mellanrum, t.ex. big mama träd, jag hör Birdie, jag är nära ån..

Jag hade såklart glömt att köpa fika så efter en snabbvisit till Silvergladebyn så samlades vi hos Landon innan vi tog en galopp över fältet bort till picknickkullen!

Idag ska vi se vad medlemmarna kan om ponnyer genom en frågesport! :)

Likes

Comments

Misty Swallows skulle som tänkt ha ett litet miniridläger nu ikväll, dock var det många som inte kunde komma, men vi var en liten, tapper skara som startade i Moorlandstallet :)
Vi red en mysig tur över Nilmers högland vidare till vingården, där jag köpte några korvpaket som vi förbrukade ute på Everwindfältet. Sedan blev det en sväng till discot! Eventuellt loggar vi in senare för lite spökhistorier :)

Agnes och jag var blågula dagen till ära!

Likes

Comments