Wow är bara förnamnet, men WOW vilken fin båt vi åkte med, helt klart långt över förväntan ! Maten var super god, de hade mycket aktiviteter för barnen  (nu är Jamie lite liten för det men mina syskon barn uppskattade nog aktiviteterna väldigt mycket!) och så mysiga barer man kunde sitta i, vissa var mer lugnare än andra och det passade utmärkt när man hade de små med sig 😊 Ute terassen ska vi inte ens tala om. Synd att det blåste för mycket för att vara ute med bebisarna.
Ni skulle ha sett bufféerna,  både middag och lunch. H I M M E L R I K E T !
Nu är inte jag så bekväm med att slänga fram kameran mitt i kön till buffén för att ta kort men fy vad jag ångrar att jag inte gjorde det alltså. Jag skulle lätt ge det 10 av 10. Det kändes som att äta på en lyxigare restaurang när det gällde både med mat och inredning. Man tänkte inte ens att man satt på en båt. Förutom att äta så strosade vi runt på båten, Tog  vi drinkar (allholfria) vid poolen som de hade på översta våningen, igår var vi på familjekamp som bestod av att svara på olika frågor och tävlingar. Idag var vi på bingo och sedan var vi till Poolen där några utav oss badade.
Alltså en summering av denna resa är att den var helt fantastisk och värd varenda öre.
Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag verkligen älskar att spendera tid med familjen. Jag bara längtar till Jamie blir lite äldre och kan vara med på ett helt annat sätt. Nu är energin påfyllt till max och jag är helt klart redo för en vecka med bak, dop samtal och 20 års kalas.

Hoppas ni har haft en fantastisk helg ! 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments