Världens bästa lillasyster fyller hela 16 år idag, vad hände med tiden? Du va nyss en bebis!

En text till dig från mig,

Idag fyller världens finaste klokaste bästa lillasyster år, kan inte med ord beskriva hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig så fruktansvärt mycket, jag är så himla lyckligt lottad att just du är min lillasyster!
Jag är så stolt att just få kalla dig min lillasyster och att få ha dig i mitt liv betyder allt för mig!
Tilda du är min bästa lillasyster och jag går över lik för att skydda dig, aldrig någonsin ska jag låta dig hamna i trubbel! Ps; TACK FÖR ATT DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA MOSTER TILL JUNIELEE!
Med detta vill jag önska dig en sjukt jävla bra födelsedag för det är värd! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN BÄSTA VACKRASTE KLOKASTE LILLASYSTER, HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA
🎈
🎈🎉🎉🎁🎊🎂🍸🍹🥂🍾💖💛💓💞💟💚💙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

(är du inne på en mobil och läser inlägget så håll in på texten och scrolla ner)

Ytterligare en till som startar en blogg i denna stora bloggvärld, hur stor chans är det egentligen att bli kändis inom blogg världen, eller ialf igenkänd ute på gatan av någon random ?
Jag tänker pröva på detta med att blogga dels för min egen skull (kul att kunna gå tillbaka och se vad man haft för sig och alla bilder som man lagt ut😊) och för mitt nätverks skulle som vill läsa om mitt liv som mamma,tankar,funderingar, se bilder osv.
Så vem är det som sitter bakom datorskärmen, mitt namn är JamieLee jag är 27 år och är bosatt i stor stan Stockholm i förorten Bredäng med min dotter och min man.
Om dagarna så går jag just nu hemma och har gjort det i tvår år jag är fortfarande mamma ledig och jag ÄLSKAR det! Att få spendera mina dagar med min dotter och man är det bästa jag vet.
Detta var en liten kort presentation om om mig och vad som kommer att dyka upp i bloggen✌

Likes

Comments