Hallååå!

Ush och fy på mig! Idag har jag inte lyckats plugga eller träna.. Blev däremot en super mysig lunch med bästa Hanna och en god middag med sötpotatis och små hasselbackspotatis i ugnen! Tillsammans med grönkål och chili sås - MUMS!

Imorgon tar vi nya tag, lyckades åtminstone tänka på vad jag käkat idag.. Hopaps denna dumma förskylning försvinner också snart! ska lägga mig tidigt idag och ta nya tag inför morgondagen! Får se om jag lyckas bättre då...

Natti, natti!Likes

Comments

Tjoheyy!

Om folk läser detta, så är det helt okej för mig! Men har framförallt skapat denna blogg pga. jag vill ha en "träningsdagbok" för att kunna påminna mig själv varje dag om att jag skall klara av denna utmaning om att få tillbaka min bikinikropp, men denna sommaren är målet att få den där "dröm bikinikroppen"! Just nu, har jag typ blivit tjock.. Ingen spec träning, alkohol (typiskt studentliv!) osv. Kan säga att jag inte trivs med mig själv, hur jag ser ut nu och därför bestämt mig att ändra på detta! Har fått hjälp har Fanny Sällberg, (som även tävlar i fitness) om att designat ett träningsschema till mig samt mat schema. Desvärre kommer jag inte följa hennes mat schema så bra.. eftersom det blir så enformigt och tråkigt. Jag älskar mat och för mig är det en viktig del av vardagen! Men, något måste jag göra åt min kost och kommer därför tänka extra noga hela tiden under vecko dagarna åtminstone vad jag äter. Jag har nu bestämt mig för att till större del bli vegan. Min syster är vegan och hon är så snygg och mår så bra och vegansk mat är så gott och hälsosamt! Och det är precis vad jag också vill vara - hälsosam :)

Kan knappt vänta tills frukost då jag får äta det allra bästa:

Chia seeds pudding:

1 - 2 skedar chia seeds

1,5 - 2,5 soya mjölk

(Blanda runt)

tillsätt vanilla extract eller Agave för att smaksätta och därefter in i kylen i minst 4 h. Rör gärna om flera gånger för att fröna inte skall hamna i botten. När det är klart kan du toppa med granola eller frukt och nötter. (egen smak) Själv ska jag toppa med ananas bitar, hallon eller blåbär! SÅ gott ! - WOW

Imorgon innan detta goda försvinner ner i min mage, skall ag orka mig upp vid 6.15 för att gå på en 40 min promenad! Lycka till Kakan!!! Your "new" healthy life has just started !

Puss & kram 

Likes

Comments