Ikväll har jag äntligen färgat håret rött igen. Så fult när det går ur men så fräsht när det är nyfärgat! Så nu är jag människa igen. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag upp tidigt och åka med mamma till Motala och fixa lite saker!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon Peepz!

Igår så fyllde Linus 25 år och det firades med grillning med lite folk. Det va jätte mysigt! Dock så var det kallt och regn emellanåt så en varm dusch när man kom hem va inte helt fel. Men kvällen blev lyckad och avslutades med filmkväll med min pojkvän.
Nu ska vi städa för min familj kommer över och firar mig lite eftersom jag blev 20 förra helgen. Så vi hörs sen!

Likes

Comments

Asså vädret dom senaste dagarna går ju verkligen inte att klaga på! Blev ju sommar direkt. Hur nice är inte det? Igårkväll va vi några som spenderade kvällen nere i fantastiska Varamon.

Likes

Comments

Spenderat 4 dagar i Hällefors hos min bästa vän. Så härligt! Träffat jätte mycket folk den här helgen och haft det najs. En bra Valborg!

Likes

Comments

Godmorgon peepz!
Inatt så har jag inte sovit bra alls. Somnade på dåligt humör och jag hade en riktig down dag hela dagen igår då jag kände mig ledsen mesta dels av dagen! Ibland är det ju så. Men nya tag idag! Sitter just nu i soffan med mysfilt och kaffe i hopp om att vakna till liv snart.
Tänkte dra igång bloggandet igen, det va ju ett tag sen. Men jag saknar det så nu kör vi igen!

Likes

Comments

Godmorgon Peepz!

Idag har jag studiedag, vilket jag verkligen inte klagar på! Så skönt det var med sovmorgon. Sitter just nu framför tvn med en kopp kaffe och tar det lugnt. Idag är det städ och tvätt dag för min del. När man bor tillsammans med två killar så behövs det verkligen, haha! Hoppas att ni får en fin dag.

Likes

Comments

Likes

Comments