Bilder, Stallet

Jag älskar min häst så så mycket!!!

Idag när jag vaknade var jag ganska nervös eftersom att jag aldrig tävlat &osams för Shannon.. Så när vi väl va i stallet så borstade vi han och packade in i bilen. När jag var färdig lastade jag in Shannon och så åkte vi. När vi var där tog vi ut Shannon och han fick gå med en mamma som heter Marie och är super snäll! Sen gick vi banan och anmälde att vi var där. När jag kunde banan hoppade jag upp & red fram. Han var väldigt på tårna kanske lite för att de var ett nytt ställe och att där fanns ridhusspeglar.. De tyckte han var lite skumt. Men efter ett tag blev de bättre och jag tror att vi litade lite mer på varandra efter ett tag. Sedan på framhoppningen var han jätte fin och tog jätte fina skutt. Första klassen var han väldigt tittut och han tyckte de var lite läskigt. Men han hoppade super bra och vi fick ett nerslag. I andra klassen blev vi nolla och då kändes de super bra! Efter de köpte vi fika och jag och Micka kollade på de som tävlade efter oss. Mamma åkte hem tidigare med Shannon men jag stannade kvar i Ödåkra och de var super roligt. När vi kom tillbaka till stallet igen så mockade och fixade vi i stallet. Sen åkte jag hem och å var min lilla tävlings dag. Så nöjd! Hejdå.

Likes

Comments

Stallet, Bilder

Hej allihopa.

Idag ska jag till stallet, som typ varje dag. Men idag när jag ridit så ska vi fixa till Shannon lite mer och tvätta hans svans och smörja träns ovch sadel eftersom att vi ska på tävling imorgon. Eller de är en pay´n jump eftersom att han aldrig tävlat så ska de bli extra spännande jag ska hoppa 50 och kanske 60. Eftersom att de är första gången vill jag inte välja högre höjder för att jag vill att de ska gå bra och få han att tycka de är kul. När vi var på GHS så köpte vi ett svart schabrak med lite detaljer runt om, vi broderade även på "Shannons Dawn" på nedre delen och de blev super snyggt. Så de ska jag absolut ha imorgon. Vi ska åka till Ödåkra och de är en bit bort. Jag har aldrig heller varit på en tävling så de ska bli roligt. Spännande framför allt. Jag kommer skriva i ett annat inlägg om hur de gick men de kommer i så fel imorgon eftersom tävlingen är då. Hoppas att de blir lite bättre väder en vad de står i väderleksrapporterna.. För att de hålls utomhus, men de gick bra i onsdags när jag hopptränare utomhus i regn. Han verkar inte ha något speciellt emot regn utan verkar tycka de är ganska roligt att hoppa i regn, varför de är vså vet jag inte men Jean gjorde lite glädje skutt när vi garde börjat att hoppa. Nu ska jag snart till stallet kan ju kanske lägga upp något inlägg om hur de gick efter vi varit där. Hejdå!

Likes

Comments

Kommer bli bättre!
Men nu kommer jag inte uppdatera på ett tag, typ några dagar. Jag vill ta en lite "paus" tills på måndag eftersom att jag ska vara med min familj!

Likes

Comments

Bilder, Stallet

Hej alla.
Idag när jag vaknade var jag ännu mer förkyld och jag är sjuk.. Yey. Inte kul alls..! Jaja, idag när Shannon hoppade så var han så fin. Tillslut låg hinderna på LC nivå och jag säger bara 1 sak.. Stjärna till häst jag har asså!! När han hade blivit riden färdigt blev han skodd. Han tyckte de var lite tråkigt att stå och lyfta på benet men aja, om man vill vara fin får man lida pin. Haha. Han rullade in sig i de nya skorna "invigde" de! Men jag kan ju berätta om hela "historien" på denna stalldagen. Jag kom till stallet och tog in honom sen så gjorde jag vid honom och sen reds han sen så gjorde jag vid honom till hagen och sen fick han nya skor sen fick han gå ut i hagen! Typ så kortfattat kan man dra de. Aja, tagga skola imorgon! Nej.. Slut på påsklovet och härliga långvariga hästdagar. Hejdå!

Likes

Comments

Stallmys, Bilder

Hej!
Våren har verkligen kommit och de märks på alla, speciellt hästarna! Så kul. Man kan rida ut och rida på ridbanan utan att frysa ihjäl.. Shannon går fortfarande i täcket men vi ska nog byta täcke snart så han får ett lite skönare täcke nu in på våren!
Idag när jag kom till stallet tog jag in Shannon direkt så att jag kunde rida. Jag gjorde vid honom och allt. sedan red jag en stund på ridbanan och Shannon var ganska trött i alla fall som de kändes och då blev han väldigt avslappnad, de kändes bra att han kunde gallopera lite mer i form nu än vad han gjort innan. När jag hade ridit en stund på ridbanan så red vi ut. Jag och Shannon, en tjej som heter Nelli och Svennis. De var jätte mysigt och vi travade och skrittade eftersom att vi skulle skritta av de galopperade vi ingenting. Idag fick jag mycket vår känslor, härligt! Hejdå. PS. Shannon kändes riktigt duktig idag, suppeeerr :)

Likes

Comments

Stallet

Hej alla!
Ni har kanske märkt att jag inte alls uppdaterar här på bloggen längre, de ska jag ändra på! Men först tänkte jag berätta varför jag inte har uppdaterat här. Jo för de första har jag inte haft tiden.. Har hellre inte varit så intresserad och tyckt att de var tråkigt. Men nu efter denna "pausen" tänkte jag köra igång igen! Med förhoppningsvis ett inlägg per dag. Ja! De var lite om de, hejdå.

Likes

Comments

Hej, nu har jag äntligen fått påsklov, de är så skönt! Ni har nog märkt att bloggen legat nere denna veckan o lite till tror jag. De är för att jag testa hur de var att inte skriva och jag kommer inte ihåg något om vad jag o Shannon gjort om de gått bra eller dåligt. Men jag ska börja med 1 inlägg varje dag, eller i alla fall om jag hinner.
Ska ni till GHS? Vilken dag? Jag ska dit och vara där på söndagen!

Detta är en gammal video!

Likes

Comments

Stallmys, Bilder

Hejhejhej.
Idag var jag i stallet o min kompis Amanda hängde med. Hon fotade lite o så. Men idag när vi kom var allt redan färdigt så vi behövde inte fixa, men de gjorde mamma ändå.. Haha!
Jag gick och hämtade Shannon. Han var väldigt glad att få komma in och gick direkt fram till mig, sötnosen!
Vi gick in o fixade allt med honom sedan så hoppade jag upp och skrittade fram i "skogen", nej men jag red ut lite som om jag red ut. Sedan red jag på ridbanan och de blev faktiskt ganska många fina bilder. Jag tränade lite på att få Shannon rätt ställd i hörnen m.m. De kändes bra! Efter jag ridit klippte/rykte vi manen på honom och de blev superfint tyckte jag. Vi tvättade även svansen och gjorde den fin. Nöjd över idag faktiskt, hejdå!!

Likes

Comments

Bilder, Stallmys

Hej hej hej!
Idag vaknade jag o åt frukost, vi åkte sedan och hämta min kusin, Enja och sen åkta vi till stallet! Jag hoppade lite på Shannon och han kändes fin. Sedan red jag på ridbanan utomhus. De var faktiskt riktigt roligt för Shannon fick lite egen fart direkt och blev lite taggad! Jag galloperande och travade honom jag skrittade självklart också men de är inte kul.. Haha.
Men de var jätte roligt och mysigt. Jag fick några riktigt fina bilder på honom också. Jippii!
Eller Enja fick de men aja. Efter stallet när vi var hemma så gjorde vi vid oss och sedan hade vi vuxen kalas för min lillebror o pappa! Då kom även min kompis och hennes familj hit. Jag Lova o Enja hade jätte kul!
Nu kan jag inte sluta titta på bilderna på Shannon, så ni ska också få se de! Hejdå

Fick en söt bild på katten också

Likes

Comments