Vi utsätts för en mängd intryck, åsikter och information via sociala medier och internet överlag. Det betyder ju att vår toleransnivå för bullshit borde vara lägre ute i det verkliga livet, då vi kan bli påverkade både positivt och negativt av att bara slå på telefonen!
Det är så enkelt att reagera på en känsla och alltid nå fram till någon via sms exempelvis!
Istället för att sova på saken och andas.

Det kommer ju inte bara negativitet ur detta naturligtvis men jag tror att vi blir känsligare och mer mottagliga för alla sorters energier, det blir viktigare att sortera och lägga vikt på positiva saker!

Om man har en konflikt, lös den!

Om man vill säga något snällt, gör det bara!

Om man vill uttrycka ilska, se till att du sovit på saken först, men låt inte andra få dig att känna att din känsla är fel.

Om man har energitjuvar och dåliga energier överlag i sin närhet, hitta en styrka att säga ifrån och tala om hur det får dig att känna, sätt ner foten, värdesätt dig själv.

Det är befriande att stå upp för sig själv, det är befriande att säga ifrån...

Så hitta styrkan och inse värdet i att bara säga
FUCK OFF!

  • 36 Readers

Likes

Comments

  • 61 Readers

Likes

Comments

  • 64 Readers

Likes

Comments

Sitter på bio, Solsidan, är glad att jag inte är 15 längre, så jobbigt vokabulär, sån stress med alla lager smink för att nå en trendig look!

Vad var det för fel på smala ögonbryn, jazzbyxor och Ericsson 628, när livet var mer än en snap med hundöron, herregud jag förstår inte ens vad de säger..

Ordet fett, det tar över varje mening, fett för mig är något man har i stekpannan...usch vilken kärring jag är...vad är det för fel på shit pomfritt...

  • 64 Readers

Likes

Comments

Prestationer för mig har alltid varit ett kvitto på hur man fungerar som person, man säger att man inte mäter en människas värde i dess prestationer och det är så sant som det är sagt, däremot så är jag övertygad om att vi själva ökar vårt sätt att se på oss själva, hur vi känner när vi ser oss själva i spegeln, hur vi mår och hur gott vi somnar om natten, för mig är en prestation, något man gör för sig själv, inte för att ha en fin titel och inte för allmänhetens ögon, livet är ingen tävling och det är nog känslan av att det är så jäkla viktigt att göra rätt val hela tiden och vara så framgångsrik som möjligt, som gör att vi sliter ut oss totalt, vad hjälper det att jag slitit för allas acceptans och godkännande, som dessutom aldrig kommer helhjärtat....det måste ju komma ifrån vårat eget hjärta!

Gör något för dig själv idag, som du skjutit upp eller lagt åt sidan..och klappa dig på huvudet efteråt, så skall du se att dagen blir lite bättre och att det blir lite lättare att somna ikväll ⭐️  • 76 Readers

Likes

Comments

Det tar inte lång tid att slänga ihop en god rätt hemma! En sallad och entrecote, det är detaljerna som gör maten, det går lika snabbt som korv och makaroner, rosta lite pinjenötter för textur och ärtskott för att göra salladen extra mumsig😍.

Jag älskar verkligen att laga mat, min hobby, mitt kall, min terapi och min lycka ❤️

  • 319 Readers

Likes

Comments

Veckan som varit har passerat fort som tusan, vi har gjort om hela övervåningen till barnen, vi har ju som sagt 5 stycken här varannan vecka inkl bäbis, som råkar vara den gladaste skit som äntrat denna jord.

Jag älskar att ha huset fullt av barn och många himlar med ögonen, när vi säger att vi är 7 pers varannan vecka, men tror på riktigt, att är det någon familj som fixar det, så är det vi, det är ju bara att ”high fiva” och komma ihåg att kramas.

Barnen har fått handla grejer till sina rum och det kom hem både fotfilar, fluffiga kuddar och någon intressant hundleksak föreställande en rumpa på en apa, spännande!

Denna vecka har vi bara bäbis hemma och igår kväll var jag gräsänka, tänkte då för mig själv att jag skulle ha egentid, brukar ju somna sittandes och vakna med gårdagens smink, ser ut som Ozzy Osborns kärleksbarn vanligtvis, så att ta en annan väg en vanlig måndag, det kanske boostar lite!

Jag gjorde inpackning och även om det sker samtidigt som jag dansar i duschen och sjunger lilla snigel till bäbis som ligger på den fluffiga badrumsmattan och vill bli road, så känns det ju fantastiskt lyxigt, kommer eventuellt att ge honom men för livet, när man sticker ut huvudet med en blågrön ansiktsmask och skriker tittut, lovar att jag betalar för den terapin sen 🤭

Jag har ju en app, yoga appen som jag laddat hem på tv’n i vardagsrummet, tänkte att nu jäklar skall jag oxå kunna stå på huvudet och trycka upp höfterna i luften, så det gav jag mig på, har alldeles för mycket gravidfluff kvar och det gör mig trött och omotiverad, man får ju en sån power av att träna, eftersträvar kurvor och ett välmående sinne, det är mitt mål.

Utförde ett 20 min pass och jag blev helt slut och jag är glad att jag bor på landet, för den synen som förbipasserande skulle tagit vida, det vill inte jag ta ansvar för, men snart så, skall jag slänga foten bakom huvudet och känna power.

Efter låg jag på golvet och bara andades och mådde så bra, fantastiska måndag.

Skall inte använda volym inpackning dock ;-)

  • 518 Readers

Likes

Comments

En matig resa-

  • 546 Readers

Likes

Comments

Halstrad tonfisk med hemmagjord pepparsås, potatisgratäng och syrad ruccola med avokado, det blev fredagsmiddag!

Pepparsåsen har jag kommit på själv, testa gärna, supersmaskig.

Mortla 1 tsk hel grönpeppar, 1 tsk rosépeppar och 1 tsk svart peppar!
Smält smör i en kastrull och fräs kryddorna!
Tillsätt 1 hackad charlottenlök, chilikrydda, paprikakrydda och salt.
Häll över 1 dl vatten och 3 dl grädde.
Tillsätt 1 msk oxfond och 1 msk tomatpuré!
Smaka av och låt koka upp, sänk därefter temperaturen till svag och låt koka under lock i 10
min, sila av och njut!

  • 623 Readers

Likes

Comments