Jag vet att ni har tänkt tanken. Sover på dagarna, uppe på nätterna. Lite smått deprimerad på ett charmigt sätt. Ett ordförråd och språk som tyder på väldigt hög intelligens och ålder men inte tråkar ut, utan tvärtom, förmedlar den sexuella och brinnande livsenergin som enbart finns att finna hos en ung väldigt attraktiv man. Ja, det är sant. Jag är vampyr.


Tål jag vitlök? Ja det gör jag. Haha. Det där är en vanlig myt om oss vampyrer. Det är gullök vi inte tål. Fyfan. Gullöksdressing till min kebabpizza, skulle inte tro det va. Vad för typ av vampyr är du? undrar ni dödliga, solariebruna och snart cancerdrabbade stackare. Jo det ska ni snart få veta måste först bara ta en > Sidebar: Btw eventuell vampyrjägare som läser. Sök inte upp mig, är en snäll vampyr. Jag äter bara djur, och Martin Timell. Eller fan detdär var lite lätta poäng va? Jag äter bara djur, och Martin Timells släktingar och framtida barn. Sådär! Nu blev det lite mer edgy. Lite mer vampyr-stil.

Det finns ju som bekant en hel del typer av vampyrer:

  • Dracula-typen: Den store grymme övermäktige härskaren. En riktigt vit man med backslick, talfel och fina kläder. Överklass helt enkelt! Respekt.
  • Twilight-typen: Äh den kan ni förresten glömma. DEN ÄR JAG INTE. Fan va ocool.
  • Vampire Diaries-typen: (Har sett typ hela serien men tänker låtsats att jag inte har det eftersom att.. ah ni fattar det är väll nån machogrej.) Öh vet inte riktigt här har ju inte sett serien.. zappade väll förbi det på 6an nån gång när jag var yngre. Bytte snabbt. Fyfan va töntig tjejserie. Antar att det måste vara snyggis och fest vampyrs-typen då..?
  • "En vampyrs bekännelse"-typen: Ni har inte sett filmen. Brad Pitt och Tom Cruise är med. Tänkte skriva nått fyndigt här också men kommer fan inte på nått. Jo nu kom jag på! Gör rubriken till "en vampyrs bekännelse". Då blir det lite fyndigt, eller hur?

Vilken slags vampyr är jag då? Äh förresten vi skiter i det här. Sorry hörrni, vet faktiskt inte vart jag ville komma med allt det här. Såg vampyr-filtret på Snap och blev inspirerad. Hade nån tanke från början men den försvann liksom på vägen. Det där med gullök och kebabpizza va lite kul iallafall.

Ah ni får förlåta mig, jag är trött förfan. Vill liksom egentligen lägga mig vid 10 men måste vara vaken för hela grejen är ju att "jag inte kan sova". Jävla dumt. Att skaffa en nischblogg alltså. Det är ändå ingen som läser på natten. Och dessutom är jag ju trött och skriver sämre på natten. Å då får ni ju sånna här skittexter om vampyrer och Martin Timells framtida barn. FYFAN. Martin Timells framtida barn alltså. Fatta fula små våldtäktsungar. Nä nu va jag och nosade där igen va. På gränsen. Vampyr-stil.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kort. Blogginlägg bör vara korta det har jag fattat nu. Texten menas då alltså, inte inlägg med bilder. Dom är ok. Fastän blogginlägg med bilder tekniskt sett blir långa. Det beror ju förstås på om man definierar ett långt inlägg som ett inlägg man måste scrolla för att läsa pga bilder, eller om man bara räknar det som ett långt inlägg ifall det är mycket text. Detdär var ju väldigt onödig info. Jag skulle ju skriva kort vare ja. Kan ju sudda iofs. Äh fuck it. Kuk. Kanske inte har tecken kvar för att använda "." i hela inlägget nu. (Tänkte skriva ".." men vill inte slösa ".". Fast oj nu använde jag ju 4st punkter. Och där en till. Och en till. Känner att det här skämtet håller på att fallera.)


Varför ska man skriva kort då? Jo forskning visar att text (underhållande eller informativ) som är kort med 90 procents sannolikhet är av högre kvalité en längre texter. Detta innebär att enbart 10 procent av längre texter (en av tio) är bättre en de kortare texterna, och detta mina vänner är odds som jag inte är villig att ta.

Driver bara med er! Haha! Finns ingen sån forskning! HOPPAS du inte gick på den nästan lite. Alva jag vet att du gick på den minst en tredjedel iallafall. Ett tips till läsare som försörjer sig på internetbedrägerier: ALVA LINDEDAL. Hon är lättlurad som bara den och fattig! Kör med typ "skriv in ditt kontonummer så får du 100kr gratis". Blir garanterat napp. Alva älskar förövrigt denhär bloggen. Juste fan. Tar tillbaka ALLT. Alva Lindedal är en oskön wikipediahatande-lärare när det kommer till källkritik. Fast hon är mycket mycket rikare än en lärare. Ojoj, väldigt välbärgad och vis. Och vacker är hon. Och det är verkligen inte sant att hon en gång bad mig om att få tillbaka 2kr som hon tydligen bara "lånat ut" eller att hon på fullaste allvar trodde på att Instagram skulle börja kosta, och direkt avinstallerade appen. Förlåt Alva, kunde inte hålla mig. Fortsätt gärna läs.

Ojoj fan vad jag fjantar runt. Kort var det ja! Jo man ska skriva kort eftersom att ungdomar läser bloggar och ungdomar har noll koncent. Oj nästan slut på tecken. Hinner inte förklara. Kort ska det va. Hejd

Likes

Comments

Lördag innebär pokerkväll. Alltså inte lördag i allmänhet utan just den här lördan. Jag är ju ingen nörd som har en bestämd veckodag i kalendern märkt som "pokerkväll". Nejnej jag är ju spontan och cool och skön och obrydd, HAR INTE ENS EN KALENDER. Sidebar: Har man en bestämd pokerkväll varje vecka som medelålders så är man dock inte nörd utan tvärtom jävligt cool. Exempel: Barney Stinson och alla lyckade människor någonsin som röker cigarr.

Aja. Hur går det kanske ni undrar? "Får du några ess och hamburgare och Hattifnattar" säger ni eftersom att ni inte kan något om poker era misslyckade människor som inte röker cigarr. Nej hörrni det smärtar att erkänna men det går inge bra. Och juste, med pokerkväll menar jag tyvärr inte den sorten där man i goda vänners lag spelar live runt ett stort vackert ekbord och mellan garven sippar lite whiskey och försöker att inte utbrista något i stil med "SEGER" när man tittar ner och ser två ess på handen. Nej min pokerkväll innebär enbart sällskap av en depraverad själ (en vän som inte läser denna blogg och som jag därför kan smutskasta hur mycket jag vill). Vi sitter framför varsin dator och spelar Pokerstars (sponsrat inlägg) flera bord samtidigt tills ögonen blöder eller någons backup sparkonto avsett för en kontantinsats till bostadsrätt eller once in a lifetime resan till Asien) tar slut på pengar. 

Är jag spelberoende? Nej inte än. Sånt ska man vänta med tills man blivit högt uppsatt rasist politiker som Jimmie Å. Då har man råd att gå back en halv miljon om året som hade kunnat gå till flyktförläggningar eller bara snyggare glasögon. "Vad är det här för referens" undrar du obildade läsare som varken röker cigarr eller spelar bort dina livsbesparingar in på småtimmarna (sopa, du alltså, inte jag eller min fula kompis som inte läser den här bloggen). Jo det ska jag berätta för dig. Eller ne orkar inte, länkar bara. https://www.svd.se/jimmie-akesson-har-spelat-for-en-halv-miljon


Okej godnatt allihopa och förlåt om nån tog illa vid sig för något jag sa i inlägget. Kände att jag var lite hård där och där. Då menar jag alltså INTE förlåt till fittnyllet som sitter bredvid mig och som (jag upprepar) INTE läser denna blogg trots upprepade försök av mig att få denne att göra detta. Dessa försök kan eller kan inte ha involverat att jag, gestikulerande och med inlevelsefull stämma, läser upp flera av inläggen för personen och då och då förväntansfullt tittar upp i hopp om ett skratt, som uteblir.

Likes

Comments

Älskar helg. Helgnätter får du vara vaken precis hur länge du vill utan att någon tråkig jävel med ett lågavlönat heltidsjobb dömer. -"Nu skärper du till dig! Du har en onormal och osund dygnsrytm, du festar för mycket, och slösar bort ditt liv. Gå och lägg dig!". Käften pappa.


Nej men i ärlighetens namn har min fredagsnatt varit jävligt ocool. Drack lite öl på en ledsen bar. Springnota. Sen vidare till donken, 7Eleven, och diverse tunnelbanestationer. Inget drag någonstans så fick bli tidig hemgång. Buss. Hemma nykter vid halv 2, tvingar upp en spya på hallmattan, välter en vas och pissar i diskhon. Vet att farsan festade rejält i sin ungdom och han får ju inte tro att jag är sämre. "Men va!? Samma pappa som vill att du ska skärpa till dig och lägga dig i tid? That doesn't make any sense bro!?" Nej exakt för att föräldrar är hycklare som aldrig kommer förstå sig på oss unga vuxna!!! Dom tycker inte ens att bloggare är ett riktigt yrke man kan försörja sig på!? Det är lite såhär wtf man jag har redan 10 läsare och bara 9 av dom är mina kompisar. Den sista är tydligen en svensktalande sköning från Storbritannien som tydligen också har sömnproblem och ett sinne för skrivkonst när den är som bäst. Fatta om 1 år när jag har minst 100 läsare varav INGEN är mina polare (pga att dom ruttnat på att låtsats gilla det jag skriver och nu dessutom måste stötta min senaste satsning, vilket kanske blir pantominteater, som ska tilläggas isåfall kommer att vara på jävligt hög nivå.) vem kommer skratta då undrar jag? 

Bloggare inte ett riktigt yrke, du är inte ett riktigt yrke! BURNED. Föräldrar asså, föräldrar. Dom hajjar ingeeeenting. Nu kanske jag ska på "Stockholmsnatt" eller "Dom kallar oss mods". Där snackar vi människor som förstår. Som fattar grejen och hade stöttat hela blogg-grejen (rim!? snyggt. Nästa satsning kanske inte blir pantomim utan att dikta. Dikta på JÄVLIGT hög nivå.). 


PS. In case you dear brittish reader happen to not speak Swedish here's a translated version of the blogginlägg for you. Sorry if it.'s hard to read I use "Google Translate". Cheerio! Sweat dreams. XOXO. 
Likes

Comments

Varför är det så att varje gång man inte kan sova så slutar det alltid upp med att man kollar sjuka filmklipp? Och nej, då menar jag inte porr! Fan! Varför måste alla alltid tro att det nån hemsk jävla underground kissporr man syftar på när man säger "sjuka filmklipp". Nej jag menar det här: https://www.youtube.com/watch?v=-VxGbwjQDbw . Detta är ett SJUKT filmklipp. Tre frågor bara:  1. Varför tittar jag på det här? Jag bryr mig inte om kungafamiljen! (cool). 2. Borde vi inte avsätta alla i kungahuset? förutom kungen, han är fan kung. 3. Undra hur sjukt jäkla sex Carl-Philip och Sofia har. Där snackar vi underground kissporr. Minst. 


PS. Om ni blev besvikna och tyckte att klippet ej var sjukt nog så kan jag vara er jultomte. Här kommer ett SJUKT klipp: (och nej det är fortfarande inte porr!) https://www.youtube.com/watch?v=34CWMMyjp3c 

Dubbel PS. Jag hade tänkt försöka sova efter det här inlägget men allt snack om porr har gjort att jag är lite sugen på porr nu. Och nej! Ingen kissporr. Vanlig porr. Startsidan på Redtube porr typ. 

Likes

Comments

Jag kan inte sova!

-"No shit sherlock! Både bloggens namn och rubriken säger det, jag fattar, fan!"

Förlåt hörrni ska inte va tjatig. Jag är trött ni får ursäkta. Jag kan inte sova. Fan nu sa skrev jag det igen. Förlåt.

Förresten vet jag inte vad jag menar med "hörrni". Har noll läsare. Skriver för mig själv. Psyksjukt ju, men tänkte att det skulle hjälpa mig att somna och det gör det inte! Så tips till er som har svårt att sova: Starta inte en blogg det funkar inte alls även om det varit lite kul att skriva detta. Hejdå kommer förmodligen aldrig skriva här igen.

PS. Förhoppningsvis inte "hejdå" utan "godnatt".Likes

Comments