Idag har varit en mindre bra dag. Jag vaknade före kl 6 och huvudet dunkade, kände igen det och två ggr på toan, så var det bara ringa till jobbet, och anmäla mig sjuk. Spänningshuvudvärk ifrån helvetet.
Det är inte ofta det händer. Tog rätt länge innan den gick över men på kvällsidan så släppte den. Mat intaget har inte varit de bästa idag, men fått i mig lite men sista jag åt var yoghurt och flingor och så fick jag ont i magen. Ingen aning varför.
Jag har varit rätt mjukbent idag, så kroppen åkte på en riktigt omgång.
Blir hemma imorgon, för hoppas att jag är helt återställd.

Jag tänkte skriva mer idag men inser orkar inte riktigt formulera mig. Tänkte spinna vidare på en del saker.

Det är dag imorgon nya tag då.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkommen hit!

Jag funderade länge om jag inte skulle börja blogga igen. Jag har andra bloggar som har legat på is väldigt länge eftersom jag inte haft lusten att skriva. Det är en fotoblogg samt en om allt mellan himmel och jord.
Gjorde en blogg om min vikt men vet att sida krånglade i slutet och jag glömde bort den. Den finns inte längre kvar.

Mitt liv är i förändring. En förändring jag håller på göra själv.
Varför ska jag förändras? Därför jag vill. Jag vill så mycket mer än vad som händer och sker just nu. Luddigt? Ja, men allt kommer nog att komma till rätta eftersom jag bloggar.

I höstas så blev jag rätt trött på mig och mitt eget beteende. Jag har en god vän vi kallar han M. Vi pratar då och då. I vårt samtal frågade han vad vill du själv? Längre fram i samtalet så säger han, istället för fokusera på andra, fokusera på dig själv. Jag vet inte hur men det gick rakt in! Jag i fokus.

Jag försöker hitta mig själv, min självkänsla och självtillit, den har varit rätt kass genom åren men förhoppningsvis får jag ordning på det.

Ett steg var att bestämma mig för att jag ska förändras dels på utsidan och insidan.
Jag har kämpat med övervikt och dåligt självförtroende mesta del av mitt liv. Ett steg i att bara fokusera på mig själv är att ta tag i att gå ner i vikt. Jag gjorde en ordentligt viktnedgång för 6 år sen har gått upp nästan lika mycket igen, den kan jag ta vid ett annat tillfälle. Jag ska minska ner på fett, jag ska träna mera. Vilket jag har lite svårt att komma igång med. Det är inte lätt, men ett steg i taget. Hur har det gått med vikten. På 2 v har jag gått ner 1 kg. Så jag är nöjd. Det är inte meningen att jag ska gå ner fort, utan sakta och sen behålla min vikt.

Insidan behöver jag stärka genom att börja tro på mig själv. Jag KAN, jag VILL , jag är VÄRD att lyckas. Det går inte förändra allt på en gång men små steg här och där.

Så detta är vad jag ska fokusera på, JAG!

Vem är jag? 
Jag heter Linda, bor i Umeå, är 37 år. Singel, har inga barn. Jag är förskollärare och jobbar med barn.
Gillar fota, måla, läsa, se film, promenera, umgås med familjen och vännerna. 
Lyssnar gärna på musik, blanad musiksmak. 


Välkommen på min resa!


Likes

Comments