Dagen startade med en god frukost ute i solen. Blev dock en väldigt snabb då jag vaknade ganska sent och mamma och jag hade bestämt oss för att ta med mormor till stan. Blev lite shopping för min del, ett par shorts och en tröja bara. Ville köpa en klänning också med blev lite osäker på den så den får jag vänta med.


När vi kom hem satt vi oss ute i solen hemma hos mormor och åt sedan middag där. Vi ville göra lite godare mat idag så vi grillade röding, Super gott!
Sen har vi bara suttit hemma hos mormor och morfar resten av kvällen, bara pratat och haft det allmänt trevligt.
Vi hann även åka ut med båten och lägga nät som vi ska hämta upp imorgon bitti.

Hoppas ni har haft en bra Lördag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskade Fredag, som jag har längtat.


Idag var jag ledig från skolan vilket gjorde att jag kunde sova ut som jag inte gjort på jag vet inte hur länge.
Konstigt nog så är det faktiskt väldigt fint väder idag så dagen fick börja med att jag gick på en långpromenad med hunden. Så otroligt skönt start på dagen.

Hoppades även på att jag och mamma skulle ta en snabb sväng ner på stan men vi får se hur det blir med det.
Ska leta fram sladden till systemkameran så jag kan börja lägga ut fina bilder här på bloggen. Tycker verkligen om att fotografera så det skulle vara kul.

Ikväll blir det iallafall massa mys med godis framför finalen av Let's dance.

Hoppas ni får en underbar fredag!

Likes

Comments

Ja, jag tänker ta upp det. Det är något som står i varenda tidning, överallt på twitter och facebook.

Kroppskomplex.

Min kropp, min otroliga kropp, som jag hatar på så mycket.

Kroppskomplex behöver tjatas om.
Tänk om jag inte hade växt upp i ett samhälle där det inte pratades om utseende alls.
Hur hade jag varit som person då? Hade jag varit lyckligare? Kanske.
Kanske hade det blivit lättare att vara lycklig om man accepterade sig själv.

Många av oss blir nog mobbade, vissa blir mobbade av andra människor och vissa blir mobbade av oss själva, Hemska, hemska hjärnspöken som får mig att se mig själv som mindre värd. Men alla är så vackra, ingen är lik någon annan. Alla är så speciella. Så fint att vara speciell.
Är jag det också? Så klart jag är.

Jag önskar jag såg ut som alla andra
Vem då? ingen ser ut som någon annan.

​Det finns ingen folkgrupp som är "alla andra" och jag är utanför. Det finns en folkgrupp och det är människan. Människan i sig som är så lika, men ändå så olika. 

​​​Mina ben som tar mig vart jag än vill gå, mina armar som lyfter vad jag än vill lyfta, Min otroligt fantastiska hjärna som är så smart! JAG är så smart! Det är den finaste komplimang jag kan ge mig själv. Jag är smart nog att veta, att det dåliga andra säger och tänker om mig, inte alls är sant. 

Mitt fina, fina hjärta som gått sönder så många gånger, och min starka kropp och hjärna som gjort att det har blivit helt igen.


Likes

Comments

Jag är.... vad är jag? Det är så svårt att beskriva mig själv, jag vet inte hur andra uppfattar mig. Dom kanske uppfattar mig på ett helt annat sätt än vad jag gör. Jag är iallafall 16 år. Nu är jag i den åldern jag alltid ljög om att jag var i när jag var 10 och spelade något online spel. Nu vill man bara ljuga om att man är äldre än så. Nu är jag i den åldern där det känns som att ingen tar mig på allvar. Jag är varken barn eller vuxen, och jag vet inte vad jag känner mig som. Jag skulle vilja säga vuxen, men det tvivlar jag starkt på att jag beter mig som. Kanske skulle jag känna mig mer vuxen om andra behandlade mig så.


Jag skapade den här bloggen för att jag behöver skriva av mig. Det är det jag är bäst på, att skriva och det vet jag. Nu, när internet är det lättaste sättet att nå ut till andra och få sin röst hörd kanske jag också får säga vad jag tänker och känner.

Likes

Comments