Följde med mamma och fixade naglarna idag. Kände att det var väldigt behövligt! Gör ingen förlängningen eftersom det blir väldigt jobbigt i stallet osv ... Men är väldigt nöjd iaf, hästarna ska få jogga lite ute på grusvägar idag efter tävlingen igår och vila imon!
Om ni vill se filmer och fler bilder på hästarna så kan ni ta och följa mina "häst" instagram @elvira_showjumping lägger ut massa från träningar och allmänt när jag är i stallet


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina fina hästar! Första starten med Picasso i 1.20 blev vi felfria och i 1.25 var det ett ner med båda hästarna men som dom hoppade! Är så himla glad eftersom att man har hört både positiva saker och negativa saker när jag skulle ta över honom. Att få visa att jag verkligen kan.
Så nu är det dags för hårdträning inför meetinget i Kungsbacka!


Likes

Comments

Svansar flätade och hästar borstade. Idag är det tävling och det är första tävlingen för mig och Picasso. Vi ska hoppa 1.20 och om jag känner för det 1.25 men jag tror inte att jag gör det men Leo ska gå 1.20 och 1.25. Det blir toppen!
Är lite nervös för har inte hoppas Picasso så himla många gånger typ 3 gånger och en träning för Helena Holm. Uppdaterar senare...


Likes

Comments

Att jag kommer att gå i skola i Kungsbacka i höst! Dom hörde av sig idag och berättade att jag är en av de sex som kommit in i NIU (elitsatsning). Jag började gråta haha. Trodde aldrig att jag skulle komma in men fyfan vad roligt!

Likes

Comments

Imorse var mamma och veterinärbesiktigade Picasso och sedan körde han till vårt det nya stallet vi är inackorderade i. Allt gick som det skulle och nu står han i sin nya box. Jag åker ut senare och longerar både han och Leo. Är så himla glad att fått hem honom nu, har längtat som tusan. Picassos gamla ägare kommer även till helgen och hälsar på han och hjälper även mig med lite smågrejer.
Likes

Comments

Det är inte sant??? Picasso min häst kom två i Scandinavium, jag kan inte tro att det är sant. Efter omhoppningen kom det några tårar. Jag, mamma och pappa trodde verkligen att han skulle vinna men Nicole som var sist ut gav allt och det räckte till vinsten! Hann tyvärr inte att ta några bilder, var helt uppe i varv!


Likes

Comments

Jag och pappa kom fram för en stund sen. Vi gick direkt till Spat för att kolla hur det såg ut osv. Träffade även på Nicholai där så det var lite kul att träffa han igen. Nu ligger jag, mamma och pappa och bara degar på rummet. Får se ifall vi orkar gå till mässan och allt det sen men vi får se.

Likes

Comments

Provet gick ganska bra faktiskt, jag pluggade ganska sent igår så är väldigt trött nu. Jag och pappa är på väg till stallet nu och ska bara fixa lite eftersom att vi ska åka tillbaka till Göteborg idag. Picasso går krafft cup finalen imon så der blir ganska skönt att få installera sig en natt innan. Ikväll blir det lite spamys på hotellet...

Och är det någon som vet någonting om vad man kan göra mot torra läppar? Provar vad som helst...Likes

Comments

Jag har verkligen hållit er dåligt uppdaterade på vad som har hänt! Vi har bytt stall och det har varit en stor grej för mig. Det behövdes lite byta upp lite och vi landade ganska fort på det nya stället. Jag har fått en egen sadelkammare även om det är fler inackorderingar än vi där. Och kommer få ett eget stall med fyra/fem boxar när jag har fler hästar än bara Leo. Kommer bli sjukt roligt iaf! Nu väntar jag in Matilda som ska sova här i natt. Mamma Pappa och min bror sover på hotell i natt, fusk:/ Men så blir det om man ska göra prov...

Likes

Comments