Om sex månader vill jag va 16.

Inte väga sex ton.

Om sex månader så vill jag må bra.

Inte vara bitter på livet varenda da(g).

Om sex månader ska jag ha kul.

För då är det ändå nästan jul.

Det är inte sant det är 3 månader kvar då.

Men när det väl är jul då jävlar ska man må.

För jul är det bästa jag vet.

Äta skitmycket mat och bli extra fet.

Om sex månader vill jag dö.

Fast när man går i den här klassen får man troligen stå i kö.

Nej det var ett skämt och det var inte roligt.

Men jag kände att det var lite cooligt.

Nu ska jag ut, för det är sommar och sol.

Peace out. Mvh Jagärcool.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena Tjena mina käraste Tittare.

Idag ska jag blogga om min favoritplats och jag vill jättegärna säga att skolan är min favoritplats så att jag kan få mitt A av Malin. Men tyvärr så är det för enkelt att genomskåda mig till och med när det är genom en text. Så mitt riktiga favoritställe om jag skulle vara tvungen att välja något. Skulle va Lillhärdal där mitt landställe ligger. Det är en "stad" med 600 personer och allt är bara så lungt och fridfullt där. På vintern så kan jag åka Snöskoter och längdskidor oftast då det ligger uppe i Härjedalen (Men man kan inte alltid lita på vädret). Och på sommaren så kan jag fiska vid vattnet bredvid min stuga. Jag säger bara såhär. Det är Livet. Du åker snöskoter när det har kommit 30 cm nysnö. Så att du kan burka. Då mår man. Och på sommaren så kan man gå ut på bryggan, Kasta ut sitt metspö och bara ta en tyst minut medan solen åker ner bakom bergen. Då mår man också må jag säga. Så just därför är det mitt favoritställe. Och självklart på grund av alla härliga Härdalare där uppe.

Vad är eran favoritplats?

Tack å hej. Levergryta

Puss :*


Likes

Comments

Tjena mina härligaste tittare,

Jag ska skriva om en förebild för mig men efter att ha suttit och tänkt i typ 2 minuter för jag har världens största tålamod och den här uppgiften betyder så mycket för mig... #inteseriös #gemigintefmalin.

Så kommer jag ärligt talat inte på någon. Jag har ingen förebild som jag inspireras av och vill bli som när jag blir äldre. Och att ha en kändis som förebild kan vara dåligt. Kändisar har typ fått ett tolkningsföreträde och det gör så att dem som ser upp till kändisen tar efter det den säger som att skulle va en sammhällskritiker. Och vissa utav dessa kändisars åsikter kan vara riktigt dumma eller rättare sagt idiotiska... host host Zara Larsson. Och personer Formas utav det?!??

Men självklart så ser jag upp till massa olika kändisar (typ bara musiker). Som T. ex Stevie Wonder. Han är blind, Sjunger som en legend, Kan spela piano och munspel som en legend och han är blind medan han spelar (bara så ni förstår hur bra han är) Och han gör all sin musik själv. En man med en sådan stor passion till musiken måste jag bara se upp till. Men det gör inte att jag vill bli som honom (inte helt iallafall... Vill inte bli blind)

Så om jag skulle tvingas välja någon som jag känner som min förebild så skulle jag nog välja. Min Farsa

En sådan ödmjuk och snäll person som är väldigt smart och som jag lär mig mycket utav. och så är han duktig på gitarr å, så honom ser jag faktiskt upp till (även fast jag är hela 5 cm längre). Jag tror att nästan alla älskar sin Pappa och att dem tycker att sin pappa är den bästa pappan. så jag kommer inte hålla på å säga sånt. Men han är Iallfall den bästa Farsan jag någonsin haft.

Så det skulle vara min förebild antar jag?

Nu har jag 2 frågor för er denna gång då jag känner att en passar ämnet mer men undrar också vad ni tycker om den andra frågan

Vem är eran förebild? Och

Vad tycker ni om Zara Larsson?

Puss :*

Likes

Comments

Jag må va Arla's största konsument ja

Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra med mitt liv om jag inte hade mjölk vid min sida. En sådan perfekt dryck i ett tetrapack som är redo att bli uppdrucken av mig på morgonen. Och visst är det bara inte Mjölken som är perfekt Kvargen också. LIndahls Kvarg (Inte sponsrad) är nog den godaste kvargen som någonsin funnits. Om det finns lite kvarg i min kyl på morgonen så skiter jag i bussen för att kunna sitta och njuta av den (inte seriös Malin).

jag vill bara tacka kossorna för att dem har gett oss dessa vackra skapelser. Och jag kanske låter lite som en hinduist då det känns som att jag dyrkar kossorna, Men det förtjänar dem må jag säga

Tycker ni om mjölk?

Puss :*Likes

Comments

Nu ska jag spontant skriva utan paus så om det blir lite särskrivning får det vara så men när jag stör mig på något så flödar det bara ord så ni får leva med det.

Jag stör mig på någon som är riktigt jobbig. Mig själv. Men bara vid ett specifikt tillfälle när jag inte vaknar på morgonen. Hur svårt får det vara? jag missar ju nästan alltid bussen för att jag ligger och slöar i sängen varje morgon. Och varför kan jag inte lägga mig tidigare på kvällarna? Det är ett riktigt stort problem som jag måste ta tag i men orkar aldrig. Så nu må jag ta tag i det för annars så kommer jag att dö av trötthet snart. På tal om det? Klockan är 00:23 nu när jag skriver detta inlägg. Nu säger jag godnatt till er mina följare

Kan ni lägga er i tid?

Puss :*


Likes

Comments

Tjena tjena mina fina tittare.

Nu bär lovet mot sitt slut och jag sitter med bultande huvudvärk medan jag skriver detta inlägg.

Jag kan förklara hur skit/bra det har varit.

På fredagen efter att jag hade slutat sista dagen på praoen så drar jag och ett par kompisar till ett lan och är uppe och spelar hela natten. Och jag tror inte att umgås med småungar i en vecka och sedan vara uppe en hel natt inte är en så bra kombination då efter lanet så hade jag väldigt kraftig huvudvärk och riktigt ont i halsen men jag kunde inte ligga hemma och vila bort det för jag hade också lovat att jag skulle dra till min kusin och ha en spelkväll med ett gäng. Så jag drar dit och mår skit. Vaknar upp nästa morgon lite bättre och dagen efter lite bättre och sedan så var det måndag och då kom min polare Frans ner som skulle stanna ända från måndagen till fredagen så det var super nice. MEN nej det var det inte för jag hade superont i halsen och inte nog med det. När vi är på en bio så spräcker jag trumhinnan i örat och har asont under hela bion. så allt var bara en flopp. men det blev bättre med tiden. bara att jag fick huvudvärk nu under lördagen och söndagen.

Men men jag skulle ändå säga att min lov var bra 

Hur var erat lov?

Puss :*

Likes

Comments

​Så vi skulle dra till en föreläsning i torsdags med Arkan Asaad. Vilket jag inte var så taggad över. Men "som tur va" så hade jag typ blivit insnöad så jag kunde inte ta mig ifrån hemmet. och jag missade det. Så då fick jag ta och titta på en video med honom på en annan föreläsning. SOM VAR 46 Minuter lång. Vill Malin att jag ska dö av uttråkan eller?

Men aja jag bet ihop och kollade på videon. Och... det var faktiskt intressant. Han berättade mycket om sitt liv och jag tyckte faktiskt att det var kul att se. Han nämde också att Män också blir bortgifta vilket man inte tänker på. Så nu senare så är jag faktiskt lite sur över att jag missade hans föreläsning för att den var genuint intressant. Men aja man kan inte göra mycket åt saken när Sveriges snöväder kallar?

Har ni läst någon av Arkan Asaads böcker?

Puss :*

Likes

Comments

Tjena tjena min kära tittare

Nu är min praovecka över och jag har haft det supernajs

Jag praoade hos en förskoleklass och dem var alla supergulliga och snälla.

Att sitta och hjölpa till på deras lektioner gav en bara så mycket minnen från när man själv var barn och gick i 6års.

Lära sig räkna. Göra en pappa pinne. Skriva något bra om sin mamma. allt sådant hade man glömt bort så det var riktigt roligt att vara där så att man inte alltid behöver umgås med personer som är samma eller äldre än en och man kan vara lite barnslig själv.

Dock så kan ju inte allt va positivt.

Börja jobba kl 8.00 varenda dag var inte det bästa. inte så dåligt men inte så bra. Och hur mycket barn skiter ner sig. det är kanske en av minnerna jag inte ville bli påmind om. Och att man behövde va ute även fast det var svinkallt var inte heller så kul.

Men allt gick bra och jag överlevde så jag godkänner denna praovecka med råge.

Vart praoade ni?

Puss :*


Likes

Comments

Tjena mina Käraste Tittare, Det har nu blivit helg och jag ska snart börja praoa, Är lite taggad men fortfarande inte Men det kvittar för tillfället för nu ska jag debattera om 2 st olika mobiler Nämligen Iphone 7 och Google pixel

Härmed kommer jag bevisa just varför Google pixel kommer vara det bättre valet

1. Den har ett hörlursuttag

Det här visar bara hur Apple vill bara kamma in pengar. Dem tar bort hörlursuttagen så att dem kan kamma in mer pengar genom sina egna hörlurar som också kostar 1700 kr vilket tvingar dig att spendera nästan 2000 kr extra för att kunna använda hörlurar och du kan inte ladda mobilen medan du lyssnar på musik för att du pluggar i hörlurarna i laddningsuttaget.

2. Bättre Kamera

Det här är en väldig svår punkt att bedöma då vilken kamera som är bäst är smaksak. Men den har den högst betygsatta kameran någonsin så på papper så är den bäst

3. Bättre komponenter

Iphone 7 och Google pixel har väldigt likt pris vilket borde betyda att dem har lika bra komponenter?

Fast det stämmer inte då Google Pixel har bättre Processor, Grafikprocessor och bättre Skärm. Och sedan mer Ram minne också.. Det finns knappt en enda komponent som är bättre på Iphone 7 vilket gör Google Pixel vinnaren. Fast Sedan så har dem också två olika mjukvaror där jag fortfarande föredrar Googles men det är 100% smaksak

Det var Allt jag hade för veckans blogg.

Vilken mobil är eran favorit?

Puss :*


Likes

Comments

Tjenare alla min vackraste tittare.

Det är så att vi har varit på gymnasiemässan här om dagen och kollat på en väldigt massa skolor

Och jag har inte en aning vart jag vill gå? Och vilken linje vill jag gå?

Skolor så kommer jag dra till en massa öppet hus under november och januari så att jag kan se dem från mina ögon och fatta bättre hur dem är, Så det oroar mig inte alls

Men vilken linje ska jag gå?

Teknik eller Estet. Om jag går estet så kommer jag spela vidare med bas vilket jag älskar men vet inte om jag vill det och Tekniken är samma bara att jag inte älskar det. Det är mer att jag skulle tycka att det var intressant och att det ger en otroligt många möjligheter efter gymnasiet. Så jag känner mer att ska jag ha kul eller ska jag ha en framtid??

Aja jag vet att jag kommer völja rätt i slutändan... förhoppningsvis?

Vilken Linje ska ni gå i?

Ha en bra dag

Puss :*

Likes

Comments