Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Imane

Likes

Comments

I och med min hemkomst på onsdag nästa vecka ska det bli en noggrann uppdatering av allt som hänt här i staterna och utan tvekan en förbättring på uppdateringen. Dagarna fortsätter att bjuda på det bästa och alla vännerna gör det alldeles för svårt för mig att någonsin lämna. Men nothing's like home. Hoppas ni njuter

  • Hanna

Likes

Comments

Det blir lite dåligt med uppdatering på vad som händer här i Amerikat. Men några bilder då och då avslöjar små moment här i resan. Det blir inte mycket tid över mellan allt som försiggår, men jag ska försöka få ihop ett lite sammanfattande inlägg inom kort! Solen skiner, jag har en fantastisk tid och dagar och nätter flyger förbi. I morse hann vi med en hike, och till kvällen bjuds det på Gatsby party.

  • Hanna

Likes

Comments

Jag kom precis hem och är så slutkörd efter jobbet idag. Men jag ska inte klaga.. inte många dagar kvar nu... Efter jobbet tog jag en middag med mamma i stan, det var mysigt. 

Likes

Comments

Sitter nu på tåget mot Farsta strand där lite ärenden väntas. Har suttit på espresso house i princip hela dagen idag och haft ett jobbmöte med en från en kompis jobb . Jag har hjälpt till och svarat på frågor och liknande och blivit intervjuad etc. Ska bli spännande och se hur långt det går med det. Tänkte bara uppdatera då jag inte hade mycket annat för mig på tåget. 

Likes

Comments

Kom precis hem från en mysig kväll hos en vän på söder. Vi hade lite planer som tyvärr ställdes in på grund av det regninga vädret. Vi gjorde istället hallonpaj och satte på en film och bara myste. Även hennes pojkvän och en utav de bättre hundarna, Pelle, var med.  Jag brukar inte komma överrens med hundar eller djur överhuvudtaget egentligen men Pelle är nog ett undantag. Kvällen avslutades med motorcykelåkning sisådär mitt på natten på Stockholms gator, så kungligt.

Likes

Comments