Min fredagskväll!😍🍁🌿

Hejsaaan!!! Idag fredagen den 16 oktober 2020, vaknade jag av min sambos alarm. Jag var inte jätteglad måste jag påstå, då jag hade svårt att sova inatt... antagligen pågrund av tentan... men iallafall upp 07:20, gå på toa och borsta mina tänder, väntade tills klockan slog 08 och drack mitt te i lugn & ro!! Kollade lite youtube, och en av mina favoriter måste jag ändå få säga är Helen Torsgården!! Härliga familjevloggar, allt hon gör är så kul & intressant att följa!!😍 hon visar både när det är stökigt ( som ett hem kan se ut) och när det är fint, det är verkligen så man vill se en vlogg!!😍

Jag sminkade mig för att känna mig lite mer pigg innan det var dags att dra till skolan och skriva tenta!!! Woow säger jag bara så skönt det är när det är över!! Hela kroppen slappnar av och man känner att äntligen är de gjort. Men minuterna innan var jag så nervös? Kände all hjärnsläpp komma och kände bara nej nu är det kört. Men det kändes bra, så antar att det gick bra!

Sedan kom jag hem runt 14-14:30 tiden, och de första jag gör varje gång är att kasta av mig mina byxor och sätta på mjukis eller gå utan haha!! Tiden gick så snabbt så klockan hann bli 16:20 och då kom sambon hem!

Vi gjorde lite pasta med pesto, tomat, fetaost, massa kryddor etc. Gott blev de, men ni vet känslan när man är sugen på typ potatis och får spagetti? Haha men det var gott som tur var!!

Jag har satt igång en tvätt och diskmaskinen är igång! Och nu när klockan närmar sig 19:30 så sover sambon i soffan och jag har tänt lite ljus och pluggar lite inför nästa kurs som är på måndag! Ska väcka han runt 20 tiden då han bara vill sova en timme, och då gör jag såklart det!! Kanske ska jag se ett avsnitt av bytt är bytt? Det är ett favoritprogram!!

Vad har ni gjort idag? Jobbat? Haft skola? Sjukskriven? Berätta gärna!!

Ha det bäst! 💋

Gillar

Kommentarer