Header

Jakke: Fransa // Trøje: Vero Moda // Bukser: Købt i USA // Sko: Strafivarius (Købt i Italien) // Strømper: Forever 21 // Ur: Daniel Wellington

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Trend or Trash?

Hey venner

Jeg synes det kunne være lidt sjovt, at komme med min mening om alt og intet, hehe. Jeg vil så vidt muligt prøve at lave det til et ugentligt indlæg. Husk dette er min mening - i behøver selvfølgelig ikke mene det samme. ;)) Vi er heldigvis alle forskellige, sikke en kedelig verden det ville være, hvis vi alle havde de samme meninger.

Mænd med make-up

Make-up er lidt anset som en pigeting og ikke noget drenge skal begive sig ud i. Jeg synes dog det er lidt unfair, at vi kan dække bumser som vi har lyst, men det ikke gør sig gældende for mænd. Jeg ville nok aldrig falde for en dreng med overdrevet meget make-up, men at de dækker en bums her og der gør mig intet. Der er efterhånden så mange feminister - vi kæmper for vores rettigheder, så hvorfor skal mænd ikke have lov til at gå med make-up? Trend - med måde.

Rygning

Rygning er et emne der er meget diskussion om på nettet her for tiden. Jeg synes egentlig det har taget lidt overhånd og folk har meget travlt med at belære andre om hvorvidt de skal ryge eller ej. Efter min mening er det folks helt eget valg om de har lyst til at ryge. Jeg vil ikke sige rygning er en trend da det er pisse usundt, så på baggrund af det vælger jeg, at sige det er trash. Lad nu være med at gå så meget op i om folk ryger eller ej, man bliver ikke en bedre eller værre blogger eller youtuber af at ryge.

Paradise

Paradise 2017 er i gang, men hvad synes jeg egentlig om paradise? Selvom jeg sidder i USA formår jeg at følge med i det danske Paradise. Jeg synes det er rigtig sjovt, at følge med i Paradise for underholdningens skyld. Jeg kunne aldrig nogensinde selv finde på at melde mig til paradise, men for mig er det helt sikkert en trend at se.


Likes

Comments

Outfits

Heej,

I går stod den på shopping. Jeg valgte at tage en top med flæser udover en gennemsigtig bluse, samt et par mega comfy bukser og et par støvler. Hele outfittet er sort, så jeg tog min lyserøde denim jakke udover.

Bukser: Forever 21//Top: Vero Moda//Mesh bluse: Forever 21//Ur: Daniel Wellington//Halskæde: Sanne Nordahn//Støvler: ??//Armbånd: Byaagaard//Jakke: Asos

// Jacqueline

Likes

Comments

Fashion

1//Klik her! 2// Klik her! 3// Klik her! 4// Klik her! 5// Klik her! 6// Klik her!

Jeg er helt forelsket i dette outfit. Denne nattøjs lignende trend er i følge mig helt fantastisk. Det er komfortabelt og rigtig pænt på en og samme tid. Matchet op med et par lækre sko, fine smykker og en basic taske, vil dette outfit bare være perfekt til en dejlig forårsdag.

1// Klik her! 2// Klik her! 3// Klik her! 4// Klik her! 5// Klik her!

De her bukser med flæser er helt vildt fede. Jeg har valgt at sammensætte dem med en hvid t-shirt og en gul top der skal udover. Dette outfit kan være for jer der ikke rigtig tør sammensætte en masse farver endnu. Derfor har jeg valgt en taske i samme farve, så der ikke er en masse forskellige farver. Rigtig mange har et par Vans i deres garderobe og det ser bare pisse godt ud til næsten alt.

1// Klik her! 2// Klik her! 3// Klik her! 4// Klik her! 5// Klik her! 6// Klik her! 7// Klik her!

Beige, flæser, terner og slippers er et hit lige nu. Dette outfit indeholder alle delene.

Likes

Comments

Personal

Hej allesammen,

Det her er mit første indlæg på bloggen, derfor tænkte jeg, at i skal lære og bedre at kende.

Hvem er jeg?

Min navn er Jacqueline og jeg er 16 år gammel. Jeg er lige nu bosat i North Carolina, USA - har dog planer om at vende hjem til Danmark igen snart. Jeg går i skrivende stund ikke i skole, men starter på gymnasium til sommer. Min mor er fra Senegal, Africa og min far er fra Færøerne, så jeg er blandet. :PP Jeg er født og opvokset i Danmark. Min familie og jeg flyttede sommeren 2016 til USA, hvor vi bor nu - jeg flytter som sagt snart til Danmark igen.

Hvad vil min blog handle om?

Jeg er blevet utrolig fascineret af denne blogger verden og elsker selv at læse en masse blogs. Jeg har derfor i noget tid tænkt på at oprette min egen, det skete så nu, wuhu. Der er egentlig ikke noget specifikt tema for min blog. Det bliver hvad der lige falder mig ind, som jeg har lyst til at dele med jer. Det kan være alt fra min hverdag til mode.

Håber i vil følge med! <3

// Jacqueline

Likes

Comments