Inte en Update på riktigt, mer ett väldigt försenat sätt att berätta att jag tog en promenad i fint väder. Detta var för en vecka sedan... Nu består vädret av åska, spöregn och blåst. Har i princip helg nu vilket känns alldeles fantastiskt. Fick på tok för lite sömn i natt, så ligger redan i sängen nu klockan 21.00.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, jag har påsklov. Anledningen: Lourdes University är en katolsk privatskola, så de har lite frihet att ge oss ledigt. Vi hade inget höstlov, så det är därför vi kan vara lediga nu istället. Vad ska jag göra? Mest troligt spela FIFA, dricka vin o kanske springa en eller två gånger till gymmet.

Likes

Comments

Har krigat på idag o fått lite skit ur vägen. Två uppgifter som ska vara inne denna veckan och är redan färdig med båda. Skönt... Synd dock att det bara är måndag, så oavsett vad måste jag kämpa igenom resten av veckan... Nästa vecka går jag bara i skolan måndag, tisdag innan vi får påsklov!

Håller med Morran. Tycker söndagen borde vara 48 timmar.

Likes

Comments

Avslutar lovet med en Liverpoolvinst, Unitedförlust, och en sväng till planen för att bättra på touchen. Många av mina fans har gnällt på dålig uppdatering, och på det säger jag: allt jag gjort denna veckan är att äta kyckling o broccoli + gymmat. Inte så kul att läsa det varje dag! Men nu är det tillbaka till vanliga dagar, så kanske det händer nåt spektakulärt inom kort som är värt att skriva om.

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter. Tänkte att nu när jag har så mycket tid över kan jag lika väl gå på upptäcksfärd, så jag tog en promenad UTANFÖR campus! Gick ungefär 2-3km till en bensinmack och tillbaka... Inte så mycket att se, men det som förvånar mig mest är hur illa uppbyggt infrastrukturen i det här landet är för folk som går. Inga riktiga övergångsställen, knappt en gångbana och sånt otroligt avstånd mellan allt! Fint väder var det hursomhelst vilket var väldigt skönt.

Likes

Comments

Nu har jag som bekant lov... Campus ligger öde och jag traskar bara mellan lägenheten o gymmet. Kollar Pokémon o käkar broccoli när jag är hemma. Det kommer vara ett långt lov, men det är jag välförtjänt av efter förra veckan. Liverpool torskade ligacup-finalen, så jag är lite tjurig... Men, men.. Jag har köpt lite bearnaisesås, så allt ska nog bli bra igen!!

Brandlarmet gick på fredagkvällen efter att grannen bränt bacon - F i hemkunskap! Ingen brand dock, bara rök. Ingen skada skedd.

Likes

Comments

Efter en vecka av på tok för mycket saker har jag äntligen fått lov. Firade in det med massvis med onyttigheter, men imon äre på't igen med dubbelpass! Snön har lagt sig ännu en gång, o ingen vet väl hur länge... Eller hur mycket mer som kommer innan vintern är helt över. Jag ska hursomhelst inte hitta på ett dyft på lovet. Bara träna, äta, sova.

Likes

Comments

Om nu denna vecka hade ett väder så fick vi det idag. Slask som jag aldrig sett det förut, och jag är ändå från Göteborg!! Regnar o snöar rejält samtidigt, o gissa vem som får gå igenom det - jag... Matteprov på fredag, vilket jag mer eller mindre drunknar i. Massor med andra uppgifter som jag knappt har tid att tänka på. Men, på fredag får vi lov! Ska bli fruktansvärt skönt.

Likes

Comments

Idag har vi varit lediga tack vare någon skum, amerikansk högtid sån ingen har någon koll på.
Klev upp 8.20 imorse, drack mitt kaffe o gick till frukost. Gick till biblioteket o printade lite papper, pratade lite telefon... Har inte så mycket att göra denna veckan, så jag är förlåten. Åt min sallad till lunch, tillbaka till biblioteket, sen hem runt 2-tiden. Pratade lite mer telefon och kollade givetvis Champions league, där jag fick se Zlatan näta med en stenhård frispark. Gick o tränade, åt min middag, o nu ligger jag här o kollar "making a murderer". En serie värd min tid alla dagar i veckan, väldigt spännande och häpnadsväckande.
Sköt om er

Likes

Comments

Sitter jag här igen efter en vecka av inlämningar & prov. Tror väl nästan denna veckan kom upp i två prov och tre inlämningar eller nåt i den stilen... Illa! Nästa vecka ska jag träna och pilla navelludd.

Hade varit najs att dra på semester, men icke. Är fast i hålan Sylvania tills maj... Riktigt amerikansk och instängd börjar jag bli, men också fit. Tränar varje dag, vilket börjar ge med sig. Givetvis andas jag ut o kikar lite premier league! De bra matcherna är visserligen imon, men jag ska till gymmet strax så slökollar när United får stryk av Sunderland!

Likes

Comments