Speciella inlägg

Det är ganska mycket jag vill skriva om som var förra veckan, bland annat brännbollen och skolavslutningen.
På onsdagen efter spexdagen så hade niorna en brännbollsturnering där man spelade mot andra klasser. Efter att blå korridor förlorade mot gul förra året och därmed tappade sin win-streak på 3 vinster så kände vi att vi var tvungna att ge allt, vilket vi gjorde.
När vi hade gått obesegrade ifrån "kvalet" till semifinal så krossade vi allt motstånd och vann sedan tillbaka titeln till blå.
Vi måste ha varit första laget någonsin som vann nästan enbart på att vara utelag, vi brände till och med ut oss själva för att kunna ta fler lyror.

Sen hade vi avslutningen på torsdagen. Det var en trevlig vanlig avslutning, det var inget speciellt med den egentligen.
Men en sak som jag faktiskt blev förvånad över var att jag fick/vann ett stipendium eftersom (jag citerar ifrån diplomet) "Jacob har visat god ambition, god flit och bra studieresultat utifrån sina egna förutsättningar. Jacob har varit en utmärkt kamrat och visar gott omdöme. Han har genom sitt trevliga och ärliga uppförande bidragit till en god stämning i klassen och arbetslaget."
Det jag fick var ett diplom och 500kr.
Det har varit 3 jävligt sköna och roliga år och nu ska jag sova i några veckor innan gymnasiet sätter igång

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Speciella inlägg, "Normal" stuffs

Det känns som om det är väldigt sent att skriva om detta men jag har inte riktigt haft tid eftersom det har hänt så mycket den senaste veckan.
Förra tisdagen så var det iaf spex för oss nior som har gått ut grundskolan. Jag måste säga att jag blev förvånad över att de första verkligen hade klätt ut sig i klassen, det räknade jag inte med speciellt inte att det skulle vara så grymt bra dräkter som de flesta hade.
Själv hade jag köpt en spider-man dräkt förra året som jag hade på mig. Det absolut bästa med dräkten var att väldigt många ungar ville ta kort med mig och ha min autograf.
Funderar på att gå runt som spider-man i vanliga fall också..

Likes

Comments

A-traktorn, Speciella inlägg, Mat

Ja idag vaknade jag upp i ett tält bredvid Hanna eftersom vi kände för att tälta igår kväll. Imorse efter att vi hade packat ihop allt och åkt hem så började jag, farsan och hans kompis att grilla gris. Tror vi grillade i lite mer än 8 timmar och på de timmarna så passade jag på att tvätta traktorn.
När jag ändå håll på tyckte far att jag skulle tvätta hans nya bil också, då tyckte Johan att jag skulle tvätta hans två bilar också.
Så jag gjorde ca 500kr.
Min lilla syster Elin fyller år på tisdag och vi hade bjudit in släkt och kompisar för att fira henne och när det är kalas här, då ska man inte gå hungrig. Så vi har mat så vi kan äta gris i typ en månad nu... Haha.
Nä men det var riktigt gott och det var kul att prova på att grilla en hel gris.

Likes

Comments

A-traktorn

I lördags så var det A-traktor träff i Svenljunga. Hade skitkul med kompisar hela dagen och jag fick chansen att visa upp pärlan. Även ifall jag inte blev framröstad till en av de 3 finaste så var det ganska lyckat.
Det var många som berömde den och jag märkte på folk att de tyckte om den, det är klart att jag är besviken för jag vet att jag hade kunnat vinna ifall jag var ifrån Svenljunga.
Tack till alla vänner som gjorde det till en goo dag <3
Här är några bilder ifrån träffen:

Likes

Comments

Vardagen, Fotbollen / träning

Jag har trott att jag har haft ont i höften ett tag nu och idag har jag varit hos läkaren och på rehabmottagningen. Det visade sig att jag har en bristning i lårmuskeln, tror dom iaf. Så nu har jag fått ett schema på övningar och så ska jag åka in och röntgas nästa vecka. Dom sa även något om att jag inte får träna eller anstränga mig ifall det gör ont... efter matchen mot Ljungsarp på fredag.

Dom tror att det tar minsk 3 veckor att läka ifall jag inte tränar och fortsätter att få ont, så jag räknar med 4-5 veckor.

Jag har varit så grymt taggad inför den matchen så länge så tänker inte låta något hindra mig ifrån att spela.

Nu ska jag göra färdigt mina jävla redovisningar och sen ska jag göra squats, haha.

Likes

Comments

Vardagen
Allmän uppdatering av veckan

I helgen har jag varit hemma ensam med lilla syrran och Hanna kom i lördags så jag har varit rena "Hemma pappan" och lagat mat och städat. Det kändes halvt bra när man kom hem efter skolan i fredags och pappa hade köpt 5 paket olika kakor, 3 marabou paket, 1 kg godis, 3 liter läsk och en påse chips som låg på bänken när man kom hem.. Visst det är jävligt gott men man känner sig lagom fet när man har ätit upp hälften, haha.

Det senaste så har jag haft väldigt ont i höften så jag har inte kunnat spela eller träna med fotbollslaget den senaste veckan och det märks redan på konditionen. På måndag så ska våra yngre spelare (som egentligen startar på bänken) spela kompismatch, eftersom vi inte har något B-lag i år. Jag skulle nog egentligen spelat eftersom jag är den yngsta att starta i laget men får sitta vid sidan av planen denna gången.

Nu är spex-dräkten äntligen vald iaf och jag måste säga att den sitter grymt snyggt! ;) Längtar efter sista veckan i skolan och spexdagen så jag kan få visa upp min snygga dräkt. Nu är det några redovisningar och prov kvar denna veckan sen gör vi inte ett skit.

Btw så vet nog redan de flesta vad jag valde för linje på gymnasiet men för er som inte vet så valde jag har valt Restaurang och livsmedel i Gislaved gymnasium som första val.

Likes

Comments