Instagram interior.jackieInstagram interior.jackieInstagram interior.jackieInstagram interior.jackieInstagram interior.jackieInstagram interior.jackieInstagram interior.jackie

Stockholmshelg

Innehåller affiliate-länkar

Här kommer en summering av min och Anthons helg som blev väldigt bra!

Vi började med ett hederligt fredagsmys hemma. Jag lagade en variant på flygande jakob fast eget hittepårecept såklart med krispiga klyftpotatis till istället för ris. Vi har lite serietorka nu så det fick bli en film att kolla på. "Fractured" på Netflix som var helskum. Den var spännande nog så man ville se klart hela, men inget att rekommendera tyvärr ;)

Jag gick och la mig tidigt vilket behövdes då jag gick upp redan 05.30 på lördagen. Men jag älskar när man utnyttjar hela dagarna på helgen. En kaffe fick jag i mig och sedan åkte jag och Anthon till Borås. Jag passade på att övningsköra hela vägen när det var så lugnt i trafiken. Först lämnade vi av vår tv hos mamma och pappa som Jossan skulle få och sedan plockade vi upp Ludwig som ville hänga med oss till Stockholm. Jag och Anthon fick fler presentkort från Live it i 30-årspresent så vi använde dom till att boka hotellnatt på Elite Palace och på kvällen ett teaterpaket med middag. Jag älskar att åka på såna här weekends ibland!

Vi hade en trevlig bilresa upp och satt och babblade om allt hela vägen så 4 timmar bara flög iväg. Vi var framme redan vid 12 och Ludwig åkte hem till sin bror Pelle och jag och Anthon kunde checka in på vårt hotell direkt. Så smidigt.

Incheckade på hotellet :)

Vi gick ut på stan direkt och hittade mysiga restaurangen "Humble & Frank" bara något kvarter bort och beställde en ostbricka att dela på och varsitt glas bubbel/öl.

Så fin inredning i restaurangen.

Gott!

Sedan fixade vi till oss på hotellet och åkte in mot Drottninggatan där vi satte oss på en annan uteservering. Det blev inte mycket till shoppingrunda den här gången i huvudstaden men det var rätt skönt att bara sitta och chilla och kolla på folk.

Ellos kappa Det blev premiär för min nya kappa från Ellos :)

En aperol lördagen till ära!

Playhouse teater låg precis bredvid så vid 17 gick vi över dit då vi hade ett bord bokat för middag.

Vi delade på en skagen till förrätt.

Och till varmrätt tog vi kalventrecote med gratinerad potatis.

Sedan såg vi teatern Gränsfall som var väldigt bra. Vi har ju inte haft sån tur när det kommit till teater tidigare och det har slutat med att vi gått innan den är slut, men nu såg vi en teater där man satt klistrad i 2 timmar. Svårt att beskriva handlingen men det är en typisk amerikansk pjäs där en mamma är chef på en privatskola och vill skapa mångfald och när en hennes son inte kommer in på Yale, men hennes väninnas son som är svart kommer in så krockar hennes värderingar.

Efteråt åkte vi mot Söder och mötte upp Ludwig, Frida, Pelle och några andra av deras vänner på en pub och umgicks i flera timmar. En bra kväll.

På söndagen åt jag och Anthon hotellets frukostbuffé.

Vi checkade ut vid 12 och hämtade upp Ludwig och sedan körde vi mot Borås. Ett dygn i Stockholm gick väldigt fort!

Vi åkte hem till mamma och pappa och blev bjudna på söndagsmiddag med köttfärslimpa, kokt potatis och brunsås och till efterrätt kladdkaka. Sån lyx. Även Jenni, Leia och Luke var där så det var fullt ös med massa bus och lek. Mamma och pappa hade dessutom fått ytterligare några kattungar som var hur söta som helst. Hade gärna tagit med mig en av dom fluffiga små svartvita bollarna hem. Tror tyvärr inte Stacey hade uppskattat det. Men dom är ju för mysiga när dom är så små <3

Kram, Jackie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@