Mitt sommarlov är slut

God dagens fina ni?

Ni undrar säkert varför rubriken är som den är. Skolan börjar ju inte fören om 20-23 dagar. Men jag ska i inlägget förklara vad jag menar med att mitt sommarlov är slut.


Jag börjar jobba om 1 vecka, alltså på Måndag. Jag ser framemot att få komma tillbaka till mitt jobb, men ändå lite blandade känslor. Jag börjar jobba den 7 Augusti. Jag ska få nya simmare och skicka upp gamla simmare upp till en högre grupp. Jag sitter redan och planerar hur terminen ska se ut för mina simmare. Hur ska målen och träningen se ut? Jag ska plugga in lite i dag. Har 2 stora böcker om simning från 0 år och upp så finns mycket att läsa och lära sig. Fick dessa böcker på min utbildning, men man glömmer mycket och då är det bra att läsa på lite granna.

Min semester varar bara i 1 vecka till. Ska verkligen njuta av denna veckan. Mitt sommarlov är slut kan man kortfattat säga, eftersom jag inte kommer ha så mycket fri tid att ha sommarlov. Mina dagar kommer bestå av barnvakt vissa dagar, jobb och plugg inom simning. Jobb på simkanten. Och även vända om dygnet och gå upp tidigt. Och självklart ska jag fortsätta blogga. Bloggen är mitt andra jobb, min hobby jag tycker om att göra. För mig är det en rutin ATT blogga exakt varje dag.

För er som inte hänger med i svängarna så har jag ett jobb vid sidan av skolan och bloggen. Jag är simtränare för unga barn i åldrarna mellan 10-14 år. Älskar mitt jobb då jag själv är simmare. Dock simmar jag väldigt sällan nu för tiden men mitt jobb är mitt nuvarande favorit jobb. Mina simmare är också en tävlingsgrupp. Och det är så roligt att åka på tävlingar med dom och se deras utveckling förbättras.

SÅ om 1 vecka är min semester slut och mina dagar blir vardagliga dagar. Bara skolan som saknas i vardagen nu. Längtar dock inte efter skolan men men.. Ha en fortsatt trevlig dag. Jag ska plugga vidare.

Gillar

Kommentarer