En fråga / Dagen

Hej !

Jag har nu fixat 10 luckor på denna bloggkalender. Och har en fundering på om jag ska dom 14 andra luckorna ska vara vloggar. Vad tycker ni? Har längtat lite efter att få börja spela in videos igen.. Eller har du något tips om något annat jag kan göra? Tänkte så det blir lite mer roligare kalender än massa skrivande och musik lyssnade. Men kommentera vad du tycker, era förslag är alltid viktiga för mig. Läser alla era förslag!

Idag är det Fredag och jag orkade inte slänga in ett inlägg i går kväll. Men gick hem från skolan vid lunch och hade ont i magen, men gjorde allt som var planerat förutom att jag simmade inte eftersom jag hade ont i magen. Och idag är det en super lång dag. Har skola nu till 13.10, sedan har jag jobb vid 17:30-18:30 och lucia träning 19:30-22:00. Så idag behöver jag verkligen villa mellan skolan och jobb för att jag ska orka med allt detta jobbiga.. Kommer nog sova länge i morgon.

Nu ska jag försöka sätta mig och planera lite i min kalender, och även fixa lite skol jobb. Är trött och seg idag men ska göra det bästa ut av detta. Dagen är lång men ska försöka ha orken kvar i kroppen. Men ni får ha det så bra och vill ni veta en sak? Det är 14 skoldagar kvar innan jullov, i alla fall för dom i min kommun. När slutar ni?

Ha det bra, Kram!


Gillar

Kommentarer