Idag har jag helt ärligt ej arbetat så mycket. Jag har mest lallat med William. Men jag har blivit klar med starter pack och Photoshop. Jag måste skärpa mig och arbeta mer per lektion. Ha en trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag påbörjat ett arbete med ett collage. Jag ska göra ”orten”starter pack. Jag ska bara klippa ut allting nu och sedan klistra ihop allt. Jag tycker att det går bra och jag är lätt klar nästa lektion. Det gick riktigt bra idag och jag har fått mycket gjort.

Likes

Comments

Dagens lektion 10/11/17

Idag har jag jobbat med min konstnär vilket ä Alec Monopoly. Jag är nästan klar med arbetet och behöver max en lektion till. Jag har ej varit så fokuserad idag pga att polisen har varit på skolan och kollat på moppar! Förlåt Beata!

Likes

Comments

Idag blev jag klar med min Photoshop jag om 1-10 år. Jag blev extremt nöjd och jag har använt tekniken Photoshop. Jag har börjat att skulptera en snigel och jag använder tekniken skulptera. Det kommer nog bli bra.

Likes

Comments

Idag har jag fortsatt med min Photoshop. Det ämnet jag har är jag om 1-10 år. Jag kommer ej på mycket mer vad jag aka lägga i så är klar snart. Jag tycker detta är jätte kul och jag har ett stort intresse i Photoshop.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med mitt Photoshop projekt. Jag gör det väldigt överdrivit genom att ha ett privatflygplan som flyget in i det svenska kungahuset. Jag tycker det är väldigt roligt att jobba med Photoshop och det går bra!

Likes

Comments

Aa de e jag, idag så skapar vi våra bloggar och jag känner mig extremt taggad.

Likes

Comments