Ljudböcker jag lyssnat på (sponsra mig bookbeat)

tips, recensioner, allmänt

Tjaaa allihopa!

Jag har lyssnat på oerhört mycket ljudböcker på senaste tiden, tyckte inte alls om att göra det förut för att jag alltid blev rastlös och slutade lyssna efter ett tag haha - men nu gav jag det en till chans och laddade ner Bookbeat! Dom hade ett studenterbjudande tillsammans med studentkortet (tips!!) så jag passade på och är supernöjd! Tycker att appen fungerar bra och det finns ett stort utbud av olika sortens böcker.

Den sista boken som nämns är på finska för er som kanske blev lite förvirrade, ville inkludera den för alla mina fellow finländare där ute :))) Den är sorglig men mysig och är en samling dikter, dom behandlar mental ohälsa och livet generellt. Inte alls lång vilket kan vara skönt om man har svårt att ta sig igenom sådana böcker!

Om ni ska välja endast en bok att lyssna på från min lista så ska ni köra på Katarina Wennstams bok "Flickan och skammen - samhällets syn på slampor". Helt fantastisk bok som jag lärde mig oerhört mycket av. Den gjorde mig arg och min feministiska aura blossade verkligen upp (vilket den egentligen gör typ varje dag pga patriarkatet but you get what I mean), Wennstam skriver otroligt bra och förklarar begrepp, teorier m.m. på ett vasst pedagogiskt vis vilket leder till att mycket av vad som skrivs fastnar hos en länge. Läs den eller lyssna på den, SUPER intressant och fortfarande aktuell.

Har ni några boktips?

Ta hand om er <3

Gillar

Kommentarer