emma in paris (typ)

TOPP - H&M

BYXOR - TOPSHOP (VIA ZALANDO)

ÖRHÄNGEN - H&M

BASKER - H&M

🤠

SMINK:

PÅ ÖGONEN - MAKEUP REVOLUTION, BH COSMETICS, LINDA HALLBERG och MAX FACTOR

PÅ FEJJAN - LUMENE, KIMCHI CHIC, PHYSICIANS FORMULA, ODEN'S EYE och MAC COSMETICS

Emma i Paris, ute nu på netflix - karantän versionen såklart!! En hade ju önskat att man hade kunnat dra iväg till Paris nu och grace the country med denna outfit, men men men jag får nöja mig med min lilla kommun tills vidare :)))))

Anyway, heeej allihopa! Vad görs? Jag har inte gjort något speciellt (vad roligt att läsa om tänker ni), har pluggat lite och kollat på en serie med min bror. Käkade en najs halloumisallad och nu ligger jag i min säng och ångrar att jag skriver dessa meningar!

Har funderat lite på det här med digital undervisning, som jag antar att dom flesta universitetsstudenter gått över till by now, och jag vet inte om jag har tröttnat på det eller om jag bara vant mig vid det här laget. Det har definitivt varit svårt att hålla sig motiverad och disciplinerad, men samtidigt har det rullat på så pass smidigt att man inte behövt bli irriterad över att kursen "förstörts (lite för dramatiskt ordval kanske) på grund av övergången till digital undervisning. Kan dock tänka mig att många studenter som behöver göra mycket praktiskt upplever att det blivit lite kaos, i och med att man inte kan vara på plats på campus på samma sätt. Jag tror att om jag precis börjat på universitet hade jag tyckt att digital undervisning vore jobbigt. Som ny student hade man mycket frågor och jag var rätt nervös över allting i början, vilket nog den digitala undervisningen hade gjort värre för att man då sitter hemma med alla sina funderingar och inte kan träffa sina professorer eller andra i ens klass. Jag lider med er nya studenter som känner igen er i denna situation, man har ändå vissa förväntningar när man börjar på universitet och det kan då kännas rätt piss när ens "UNI vibes" inte alls blir som man tänkt sig. Jag tycker dock att det var ett smart beslut att gå över till digital undervisning, en pandemi är ändå en pandemi och jag tror definitivt att smittan hade ökat om det kryllade massor av studenter på campus just nu. Jag tänker att även om det finns negativa aspekter med digital undervisning är det ändå smart och rimligt ur ett folkhälsoperspektiv.

Till alla nya studenter: kämpa på! Det löser sig, för fan :) When in doubt, gör tiktoks om din pluggsituation - där har du ett kreativt utlopp när man stirrat på sin inlämning i tusen och åter tusen år.

Ni som pluggar på universitet nu, vad tänker ni om detta? Hiss eller diss till den digitala undervisningen?

Ta hand om er <3

Gillar

Kommentarer