Vardagen

När Daniel åkte till jobbet imorse och lämnade Viola på madrassen så dröjde det inte länge innan hon sökte efter närhet. Så jag kröp ned till henne och hon kunde somna om igen. Kort därefter vaknade Lilly och jag fick krypa tillbaka till henne och våran säng. Någon timma senare, lagom när jag somnat om så kom Ubbe och väckte oss. Så vi gick upp, gjorde kaffe, mös lite i soffan och tjejerna fick så småningom gröt till frukost. Sedan var onsdagen igång!

Oftast äter tjejerna gröt till frukost runt 09. Lunch (helst pasta med någon sås) vid 13-tiden efter deras vila. Middag eller mellanmål vid 16-17 och sedan gröt igen till kvällsmat klockan 19.

Om dom äter bra med lunch så brukar jag kunna ge dom smörgås och yoghurt till mellanmål på eftermiddagen - deras absoluta favorit! Har dom ätit dåligt till lunch så blir det oftast en rejälare middag vid 16.

Och jag kan med glädje tala om att vi är inne i en strålande matperiod just nu! Det äts med god aptit och utan krångel. Hallelujah!

Dagens klädsel bestående utav nya tröjor från Zara som är köpta av farmor och farfar när dom var till Stockholm för ett par helger sedan. Även dom här nedan. 👇🏼

Framåt eftermiddagen, mer specifikt vid 15-tiden, så åkte jag och tjejerna till Örebro för att hämta pappan så att jag kunde gå på APT med mitt jobb. Lagom när jag kom hem från det så var det gröt- och sovdags för tjejerna. Viola som somnade i bilen på eftermiddagen tog lite tid att lägga ikväll, så vi har precis lagt oss till rätta i soffan. Det hostas en del från sovrummet och jag befarar att sömnen kanske blir lite störd även denna natt så det blir ingen sen kväll ikväll.

Hur gulliga är inte dom där små fossingarna då??? Och med den bilden säger jag tack för mig denna gång. KRAM

/Josefin

  • 1 277 visningar

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas du får en fin dag idag också 😊))
nouw.com/psykiskohalsablogg
Sandraeriikss0ns
Sandraeriikss0ns,
alltså älsklingar!! Så söta skitungar så jag döööör
nouw.com/sandraeriikss0ns