Vab-vecka

Välkommen till en ny vecka säger jag med en bitterljuv ton. Det är nämligen vab som står på schemat och kommer att göra resterande tid av veckan. Viola som fick kruppliknande hosta i torsdags har under helgen blivit förkyld. Lilly har klarat sig bra, tills nu... Jag nattade dom båda vid 18.30 och nu snörvlar dom på båda två. Skruttungarna... Så det blir garanterat hela veckan med vab.

Lilly var en fin kompis som ställde upp på att hålla Violas händer när hon skulle få sin blöja bytt.

Hur som helst så har ändå helgen varit bra. Lilly sov ju borta i fredags, farfar hämtade henne klockan 12. Viola spenderade eftermiddagen hos sin mormor och kompani. När jag sen hade tatuerat mig och vi skulle hämta Viola så stannade vi även på taco. Smarrigt.

På lördagen så hade jag bestämt att ta en promenad med Sara och Lago så jag hämtade Lilly och åkte dit.

Hur jag förhållit mig till Corona och alla restriktioner den här helgen är under all kritik. Framförallt med tanke på Viola som var sjuk. Men det är ett val jag gjorde och alla runtomkring vet om läget.

Vi följde i alla fall med in till Sara, Jimmy och lago. Drack kaffe, pratade och barnen spanade in varandra. Så himla mysigt. Helt galet vad man saknar umgänge med sina vänner 😭 Det var i alla fall en fröjd att få hänga lite tillsammans. Aj mitt hjärta vad jag saknar alla kära vänner och finaste lilla farmor som vi snart inte träffat på ett år!!!

Hur som helst så bjöd Sara på kvällsmat innan jag och Lilly drog oss hemåt. Lilla stumpan var så otroligt stor och klok hela dagen. Jag vill säga duktig och skötsam, men dom är ju barn och måste få vara som barn är utan att målas upp som icke skötsamma osv... Så stor och klok känns mer passande. Hon var liksom allmänt nöjd och lättsam att ha med sig. En mycket fin dag hos Sara, Lago och Jimmy hur som helst.

Söndagen var väl mest en dag att ta sig igenom. Viola lite krasslig, Daniels sista helgdag innan jobbet och jag som var trött. Sådär trött som man kan bli när man haft fullt upp och så slappnar man av och känner att man helst inte vill röra sig ur fläcken? Så var det i alla fall. Men jag städade ikapp lite här hemma och vi styrde upp lite potatismos, korv och köttbullar till lunch och badade rent oss allihopa. Dagen gick med andra ord.

Mina två olika vab-mode, det ena när man ändå försöker liva upp med lite schyssta kläder och den andra när man ba känner STRUNT SAMMA...

Hur som helst - vabveckan nu kör vi! Hoppas ni haft en fin helg. Kram!

  • 705 visningar

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,

Fina bilder 💖

nouw.com/evelinaglad