Sun-day ☀️

Vilken otroligt fin dag vi fick här i Närke idag! Solen lös upp hela sovrummet när jag vaknade. Jag vaknade rätt sent pga att jag var vaken mellan 02-05 inatt.

Som förutspått så somnade jag i soffan till serien ”unabomber” igårkväll och när jag sen skulle lägga mig i sängen så var det omöjligt att somna om. Men strax efter 10 ”imorse” var jag vaken och igång med diverse röjning. Därefter drack jag en kopp kaffe i sängen och planerade dagen tillsammans med Mats och Anette, Lilly och Violas farmor och farfar. Både dom och jag ville ut och ta vara på den soliga dagen.

Jag hämtade upp tjejerna hos deras mormor och extramorfar där dom hade övernattat och styrde iväg mot Mats och Anette. Dom mötte upp oss utanför hos dom med en picknick-påse. Så efter ett antal vändor i trappor, rutschkanor och gungor så grillade farfar Mats korv åt oss alla. Mumsigt och mysigt. Det var krispigt i luften och solen höll sig kvar under hela dagen. En alldeles perfekt dag!

Väl hemma hos Mats och Anette så lekte vi lite. Farmor Anette slog ihop en trolldeg som vi gjorde kakor av. Nostalgi-känsla för den här mamman som älskade att knåda med trolldeg på fritids som liten. När Lilly, Viola och farmor hade lämnat degbordet satt jag kvar och knådade.

Innan vi åkte hem så fick Lilly och Viola bada jacuzzi med farfar Mats. Vi har pratat om att göra det flera gånger tidigare men så har det inte blivit av, förrän nu. Succé blev det i alla fall! Nästa gång ska jag också se till att bada med dom.

Klockan tickar iväg och det är dags att sova. Jag somnade dock i samband med läggningen av tjejerna och sov i ett par timmar då så vi får se hur det går att somna nu. Men jag säger godnatt i alla fall och på återseende!

  • 230 visningar

Gillar

Kommentarer