Shoppa mindre & adjö till viktprat

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag som löfte att shoppa mindre. Mina förhoppningar är att det ska bli ganska så mycket mindre. Men i mellandagarna gjorde jag diverse rea-fynd som nu har anlänt och antagligen kommer att anlända i brevlådan. Dom räknar jag inte med eftersom jag gjorde beställningarna innan årsskiftet.

Bl.a. så fick vi hem nya trosor till tjejerna häromdagen. Igår hämtade jag ut paket från Kappahl som innehöll dom gula tröjorna med hjärtan på. Jag har tittat på dom tidigare men slog till nu när det var halva priset.

Det andra paketet jag hämtade ut innehöll 3 tröjor till mig, tanken var att jag skulle ha fått hem dom till nyår men så blev det inte. Jag valde dock att behålla 2 st ändå. Jag slängde bara på mig en kjol för att kunna visa så dont mind skrynklet. Den vita tror jag kan vara superfin till sommaren med just kjol och hatt till och den svarta vill jag ha till ett par höga byxor med ett bälte i midjan (även en svart bh istället för vit 🤪). Jag älskar ju att bära hattar så jag skulle nog även ha en svart filthatt till den svarta tröjan.

Sen har jag funderat angående ett till nyårslöfte... Och jag känner att det är på tiden för mig att sluta prata vikt och prata om mig själv utefter min storlek. Framförallt sluta klanka ner på mig själv eller göra narr av min kropp. Det har varit tillräckligt mycket av just det under alla mina år i livet. Så fr.o.m. nu säger jag adjö till viktprat.

Kram från mig!

  • 300 visningar

Gillar

Kommentarer

Magget
Magget,
Klok kvinna ❤️
nouw.com/magget