På plats i Huddinge

Klockan 15 idag var vi tillbaka igen och gjorde ultraljudsundersökning och jag fick min andra spruta med kortison/betapred i skinkan.
Jag och Daniel satt innan och diskuterade den tänkbara domen och kände på oss båda två att vi inte skulle se någon förbättring sedan igår... Vilket vi inte heller gjorde, så det blir operation på fredag.

En läkare från Holland som heter Frans kommer då att flyga hit för att genomföra operationen. Här i Sverige är kunskapen och erfarenheten ytterst liten då det endast förekommer 1-2 fall per år med just detta tillstånd . Så med andra ord känns det tryggt att Frans ställer upp på att åka hit. Helt fantastiskt att länderna hjälper varandra sinsemellan!

En liten blyg bebis med handen för ansiktet <3

Just nu ligger vi på hotellet som tillhör sjukhuset, här ska vi alltså övernatta tills på fredag då jag blir inlagd inför operationen. Vi checkade in, lämnade våra grejer, gick och handlade lite att äta och gick sedan tillbaka för att ta det lugnt. Vi är oerhört trötta och det ska bli riktigt skönt att lägga sig.

Vi har skjutit ihop våra sängar och trivs rätt bra här trots omständigheterna. Rummet är trevligare än väntat och det finns gott om både utrymme och tv-kanaler. Daniel som helst tittar på sport har paddan att titta på när jag ska titta på bonde söker fru ikväll.

24+5 idag

/Josefin

  • 3 541 visningar

Gillar

Kommentarer

Forsens
Forsens,
♥️♥️
nouw.com/forsens