Mycket bra & mindre bra

Besöket igår på sugarshark tattoo hos Dany gick mycket bra! Dany är toppen, han gick mina önskningar till mötes och jag kunde gå därifrån nöjd och glad. Nu har jag Lilly och Viola samt deras födelsedatum förevigat min vänstra arm.

Innan vi åkte så kom tjejernas farfar och hämtade Lilly och deras mormor kom och tog med Viola så att jag och Daniel kunde åka tillsammans. Daniel är nämligen bra kompis med Dany som tatuerar. Självklart kollade vi upp hur många som var i lokalen och kollade så att det var ok för Daniel att också vara där. Han har en del projekt påbörjade på sig och även några nya som dom ska göra framöver. Vi hade faktiskt en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans hos Dany, lite kvalitetstid sådär utan barnen.

Det som däremot inte gick så bra var natten hemma efter att vi hade hämtat hem Viola. Det var supermysigt att få krypa ned i våran stora säng tillsammans bara hon och jag, men hon vaknade dessvärre bara en kort stund senare och hade det jobbigt med sin kruppliknande hosta. Det kallas ju falsk krupp i och med att dom är vaccinerade mot det. Hursomhelst så var hon väldigt ledsen och sa ”jobbigt mamma” mellan hostningarna. Vi fick ta fram en hink för att vi trodde att hon skulle kräkas varje gång hon satte igång, men det har tack och lov gått bra under natten. Daniel är den som sovit med henne 🙏🏽 Så jag tänkte ta över nu på morgonen och låta honom få lite sovmorgon.

Lite senare sen ska vi hämta hem Lilly och så får vi se vad det blir av den här dagen helt enkelt.

En liten titt på hur det såg ut under tiden som Dany tatuerade. Så småningom ska jag visa bild på det slutgiltiga resultatet.

  • 297 visningar

Gillar

Kommentarer