Monday morning

Jag startade morgonen med att slå på kaffet till Daniel och ringa upp mormor som hade skrivit meddelande och undrade hur det var. Mysigt att prata med henne en stund och skönt att kunna lugna oss alla med att tjejerna i magen sparkat massor inatt. Därefter ringde jag till usö för att höra mig för om det finns någon inbokad tid för ultraljud. Det fanns det, på fredag... Men jag undrar om inte den var inbokad redan innan allt detta hände. Jaja det blir långt till fredag men är det så så är det ju bara att gilla läget.

Sedan har jag även ringt Trygg-Hansa för att försäkra oss om att vi valt det allra bästa och maxade alternativet hos dom och för att se så att betalningen hade kommit in. Allt stämde och var i sin ordning. Skönt det. För runt allt som händer är det mycket praktiska ting som ska ordnas också. Jag har inte ens koll på allt man måste göra... Men jag hoppas få lite vägledning vid nästa barnmorskebesök som är om 3 veckor.

Frukosten är för övrigt intagen, idag med prickigkorv på som jag suktat efter tag. Om någon undrar om det verkligen är gott med salladsblad på varenda smörgås så kan jag säga att ja, jag älskar det! Det känns så fräscht och gott, prova vetja hehe.

Nu ska jag strax svira om och lämna hemmet för en stund och umgås lite med Sara som jag inte träffat på evigheter. Ha en bra dag!

/Josefin 

  • 2 686 visningar

Gillar

Kommentarer

carolinamikaela
carolinamikaela,
Visste inte att man fick äta prickig korv nör man är gravid, har vart sugen på det ett tag men inte vågat äta 😁 Kram på dig!
nouw.com/carolinamikaela
J0sefin
J0sefin,
Jag vet faktiskt inte vad som gäller för just prickigkorv men jag frös in den i minst 3 dygn innan jag åt för att vara på den säkra sidan ☺️ Kram!
nouw.com/j0sefin
carolinamikaela
carolinamikaela,
Smart! Tack för tips 😀💕
nouw.com/carolinamikaela