Måndag morgon

Måndag morgon och ny vecka, woho! Helgerna är bäst såklart men det är absolut inget fel på veckodagarna heller. Var sak har sin charm liksom. Vi har dock inga större planer idag men köpa lite ny ersättning och hämta ut paket ska i alla fall göras.

Vi ligger just nu på filten i vardagsrummet alla tre. Eller Lilly far runt värre och tittar på mig med ett smajl emellanåt, så gulligt och mysigt. Det har varit ännu en riktigt bra natt. Och precis som jag väljer att skriva om dom tuffare nätterna så känns det viktigt att nämna dom bra också. Tjejerna åt först klockan 04 imorse vilket jag anser vara på morgonen, sedan sov dom till 07.15. Lite oroligt däremellan men bara jag lägger en hand på dom så somnar dom om och det har jag nästan kunnat göra i sömnen. Så vi är rätt utvilade och på gott humör här hemma idag, väldigt skönt.

Bilder från häromdagen när vi umgicks med Sandra, Felicia och Alice. Alice är så go med tjejerna.

Kaffet intas numera ur en termosmugg. Jag har inte riktigt gillat just termosmaterialet eller smaken som blir utav det, men när det står mellan det eller kallt kaffe så har jag faktiskt lärt mig att uppskatta kaffet ur termosmuggen. Blöjbytena har gått varma här hemma på morgnarna den senaste veckan, så då har det varit toppen. Om jag glömt att nämna det så håller tjejerna på att få sina två framtänder på den övre käken. Lillys sprack igenom häromdagen och Violas är vääääldigt på gång. Stora tjejerna <3

/Josefin

  • 2 788 visningar

Gillar

Kommentarer