livet just nu

Det är mycket nu. Krångel med huset. Brist på självförtroende. Barn som testar gränser och bråkar om min uppmärksamhet. Dåligt med energi och onödiga småsaker som tar alldeles för mycket energi. Det känns som en enda stor röra i mitt huvud och jag hinner inte med att få rätsida på allt. Semestern är slut sedan en vecka tillbaka för Daniel och på måndag drar det igång även för min del. Det känns som vi inte ens hunnit hälften av allt vi tänkte och ville göra.

Det värsta kaoset uppstod bara häromdagen när vi hade bajs över hela toalettgolvet på nedervåningen och vi inte kunde använda varken bad, dusch eller toaletter. Ångesten att tvinga på barnen blöjor när dom vill vara duktiga och kissa/bajsa på pottan. Själv vakna i panik för att man är kissnödig och inte har tillgång till toalett. Ringa samtal med två ungar som klänger och härjar och i ett tillstånd då man känner för att bara lägga på och bryta ihop... Tack och lov vet vi felet och kan nu åtgärda det inom en snart framtid.

Jag är skör som vanligt. Tar åt mig av allt som sägs och görs. Får ångest och dåligt samvete. Känner mig oförstådd och ensam. Har ett bristande självförtroende med en röst i bakhuvudet som trycker ned mig och får mig att vilja fly från sociala sammanhang. Jag är större än jag tidigare varit, väger mer än vad gjort och vantrivs i mig själv. Allt jag vanligtvis tycker om att göra saknar mening. Personer som jag vanligtvis tyr mig till och finner min största trygghet hos har uttalat sig om min kropp, sårat mig mer än någon annan och fått mig att ifrågasätta mitt värde mer än någonsin.

Idag ska vi ta en dag tillsammans, göra något som hela familjen vill och försöka stärka varandra och oss själva. Egentligen är jag bjuden på två olika tjejkvällar som jag känner att jag hade uppskattat att gå på för att "komma ifrån" lite grann... Men samtidigt ekar pappas ord om att det är bättre att låta bli alkohol och fest när man inte mår så bra. Så det får bli en annan gång istället.

  • 1 113 visningar

Gillar

Kommentarer

annahillgren
annahillgren,
Magget
Magget,
❤️❤️
nouw.com/magget