Lite av varje

Igår när jag grejade här hemma så fixade jag bl.a. iordning lite i tjejernas rum som Daniel och viola just nu sover i. Det har blivit lite som ett rum man mest lämpar av saker i då det sällan används dagtid. Men eftersom tjejerna ska lära sig att sova i egna sängar igen så kände jag att det var på tiden att göra lite trevligt igen. Jag passade även på att bädda rent i deras sängar.

Vi har ett överflöd utav saker som ni ser. Mycket städades undan men en hel del finns kvar att hitta annan plats åt eller rensas bort. Jag har tänkt så länge att jag ska sälja och rensa undan massa saker, men tiden räcker liksom inte till och alltid är det något annat som känns viktigare.

Kaktusen jag fick utav mina svärföräldrar för ett par år sedan har växt som bara den. Igår när den höll på att välta ur krukan såg jag till att plantera om den i en större kruka.

Även resten utav blommorna fick sig lite påfyllning utav vatten. Jag som alltid brytt mig väldigt mycket om mina blommor är numera väldigt dålig på att ta hand om dom. Jag behöver alarm för att komma ihåg och ta mig tid för det numera. Hur som helst så passade jag på och tog en stickling på en utav hängväxterna som vi har i vardagsrummet. Jag tycker att dom är så fina! Dessvärre vet jag inte vad dom heter.

Utsikten från vardagsrumsfönstret igårkväll var magisk.

Trots att fortsättningen utav natten har varit lite sisådär så var det mysigt att vakna imorse då tjejerna var på gott humör och Daniel förberedda kaffe åt mig innan han gick till jobbet.

Just nu i denna stund sitter tjejerna och leker med varsin sko efter att ha ätit lite gröt. Bara för några sekunder sedan var det fight om en och samma sko. Så roliga haha! Många fighter om dagen blir det.

Nu ska vi klä oss för dagen. Ha en fin måndag!

KRAM

  • 789 visningar

Gillar

Kommentarer