Full fart mot (jobb)helgen

Så himla skönt att den vanliga vardagen har tagit fart igen, så vanlig den kan bli i dessa Coronatider. Igår på förmiddagen innan tjejerna skulle en sväng till förskolan så hade vi mysmorgon och lite hårfix. Det blev coola tjejer med halva håret nedsläppt och nya leopardtröjorna från Gina mini. Dom är egentligen i nästa storlek men jag älskar ju oversize så vi kan lika gärna börja använda dom nu.

Jag hade ett läkarbesök på eftermiddagen där jag bla fick en förklaring på varför jag känt mig lite konstig, yrslig, haft hög puls och svårt att sova. Precis som jag anade så har jag lite högt blodtryck. Så nu ska jag få tid hos min vårdcentral för att hålla koll på det. Det kan hända att det är tillfälligt pga stress också, jag hade nämligen så under graviditeten när tjejerna var dåliga och jag var både uppstressad och orolig. Sen när allt lugnade sig så blev det bra igen. Hur som helst så är det bra om dom kollar upp det i alla fall känner jag.

Efter förskolan åkte vi hem, åt mellis och tog fram dammsugarna. Jag våran stora och Lilly och Viola sina små söta leksaksdammsugare. Vi ringde även videosamtal till mamma och Roland som har sjukstuga hos sig just nu. Lilly och Viola blev helt till sig och for runt här hemma som två virvelvindar. Så roligt! När daniel kom hem stoppade jag dom tre i badet och förberedde för kvällen.

Idag står det apt på schemat. Utöver det skulle jag behöva åka och hämta våran hallmöbel. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska lösa det med tjejerna i och med att det inte finns plats nog i bilen om jag har med mig dom. Jag måste fundera ut någon bra lösning. Annars får jag skjuta på det till sista dagen imorgon. Gillar inte alls att skjuta på saker in i det sista men ibland måste det bli så.

/Josefin

  • 638 visningar

Gillar

Kommentarer