Ett hav utav bilder

Ytterligare en vecka har snart passerat. Ännu en väldigt bra sådan måste jag säga. Jag känner mig starkare, gladare och stabilare. Och som det är just nu så njuter jag verkligen utav våra små tjejer och vårat familjeliv. Självklart är det väldigt tufft och jobbigt emellanåt men jag tacklar det på ett helt annat sätt och ser framåt.

I två dagar hann tjejerna vara friska innan ännu en förkylning dök upp i början utav veckan, men jag har fasiken tacklat det med en klackspark trots vakna nätter och långa, snoriga och gnälliga dagar! Jag hoppas så hårt att det håller i sig såhär, för nu känns det som att jag börjar få livet och lusten tillbaka. Jag känner igen mig själv, jag skrattar, har kul, bjuder på mig själv och tar mig för saker. Ångesten kommer inte lika ofta längre och känns heller inte lika stark.

Förutom att jag mår bättre så har ju faktiskt vädret varit väldigt mycket bättre också under veckan, så vi har faktiskt spenderat väldigt många timmar utomhus tillsammans med andra mammor och barn, trots förkylningar. Ena dagen hakade jag på Sara och Anna med deras smågrabbar för att käka lunch på Henkas ute i solen, vilket var hur härligt som helst! Jag satt i en tunn långärmad tröja och blev så himla varm. Tjejerna kröp fritt ute för första gången och tyckte att det var väldigt spännande!

Och på tal om spännande så var jag iväg i måndags på bildvisning utav tjejernas 1årsfotografering. Så himla spännande med lite professionella bilder som någon annan tagit. Och när jag satt där och tittade på bilderna och inte hade tjejernas olika sätt och personligheter att lägga märket till så slog det mig hur lika dom faktiskt är. Det är inte ofta som jag ser eller tycker det, men då gjorde jag verkligen det. Kul!

Igår var vi ett helt gäng med mammor och barn hos Sara och hängde. Tanken var att vi skulle ha en heldag ute i Saras trädgård, men dessvärre var det lite för molnigt och blåsigt när vi kom dit på förmiddagen, så vi gick in istället. Men sen på eftermiddagen när solen faktiskt tittade fram och värmde rätt så gott så snabbade vi oss ut igen i ett par timmar. Väldigt skönt och trevligt.

Jag avslutar här med massa bilder från veckan och önskar er en trevlig helg!

/Josefin

  • 2 618 visningar

Gillar

Kommentarer