En helg på jobbet

Where to begin? Så att säga 🤪 Jag behöver nog börja uppdatera lite mer kontinuerligt om jag ska slippa skriva en bok varje gång jag tittar in här heh.

Jag ska försöka fatta mig lite kort. Eller åtminstone minska lite på det vardagliga. Dels för att jag mest (som det känns) fått säga nej och särat på tjejerna när dom bråkat senaste dagarna, men också för att jag jobbat och sovit mycket. Eller mycket är väl kanske att ta i... Men mer jobb än andra veckor. Sen är nog sömnen den största utmaningen nu efter att ha fått barn. Innan dom kunde jag sova hur mycket jag ville innan och efter mina pass, nu får man ta igen sömnen på lite längre sikt. Men, på något fantastiskt vis tycks kroppen klara det bra. Man känner sig ju lite ”bakfull” i ett par dagar efteråt - men det går!

Tjejerna är för tillfället hos sina farföräldrar. Daniel passar på att spela tv-spel när han har fritt fram och jag ligger i sovrummet med musik på, kaffe i ena handen och nygjord hallonsmoothie i andra. Lite lyxigt ändå på något vis - sova ostört, äta och dricka i lugn och ro, få sakna barnen lite, bara ha sig själv att se efter osv. Sen såklart drömma sig iväg till framtiden och huset. Längtan är ju så härlig! Men däremot flyttröran som vi lever i är inte lika rolig... Men jäklar vad kul det ska bli att få packa upp och ställa iordning allt sen. Aaaaaah, pirr i magen! Hur som helst så ska jag vara tillbaka på jobbet till 21 igen och sen väntar en natt till imorgon annan jag kliver av klockan 07 på måndag morgon.

Jag avslutar här och önskar er en fortsatt trevlig helg. En liten extra tanke till pappsen min som jag saknar. Men snart blir vi grannar. Kram på er!

/Josefin 

  • 2 830 visningar

Gillar

Kommentarer

Lissel,
Men alltså (ja, de kanske bråkar) dom är ju så djävulskt söta tsm hela tiden 😍😍😍
blogg.loppi.se/linnlissel/