Denna lördagsafton

Hallå i rutan! Ännu en ny helg och lördag. Vi har lämnat iväg tjejerna till min mamma och hennes man ikväll så vi har det väldigt lugnt här hemma.

Torsdagsnatten var rätt besvärlig, så både jag och tjejerna var på lite halvtaskigt humör igår. Vi hade planerat att tjejerna skulle sova borta och jag hade sett fram emot att få lämna ifrån mig dom framåt kvällen. Men så var min lillebror Charlie lite snuvig och vi ville inte riskera att han blev sämre under tiden som tjejerna var där. Min energinivå var rätt låg och även Daniel var trött när han kom hem från jobbet, så när klockan var 22 sov hela familjen. Inte den roligaste fredagen, men så är det ibland.

Gladeligen hade vi en bättre natt inatt och humöret har varit sååå mycket bättre idag. Sen hörde även mamma av sig och sa att tjejerna kunde komma ikväll istället då Charlie trots allt var pigg och alert. Så vi var där mellan 17-18 och lämnade över dom. Det var två glada och nyfikna tjejer som vi lämnade. 🙌🏼

Jag åkte och solade solarium efter lämnandet. Mina eksem som inte synts till sedan tidiga tonåren har börjat blomma upp igen. Förmodligen av både sömnbrist, en hel del stress, depp och så det här vädret. Då ska sola solarium hjälpa. Sen känns det samtidigt fräscht att få lite färg på den annars väldigt bleka kroppen.

Väl här hemma så satte jag mig på motionscykeln och trampade i 60 min. Jag kände mig inte alls pepp först, men tänkte då på vilken härlig känsla som infinner sig efteråt. Den känslan kombinerat med ett långt, avslappnat bad för att sedan kunna krypa ned under en filt i soffan till tända ljus - Aaah så gött! Nu ska jag ta en frukt, fortsätta njuta och bara vara tills det är läggdags. Ha en fortsatt fin helg vänner!

Våra stora tjejer som äter som hästar. Så skönt att det funkar utan några större problem nu. Som vi fick kämpa för att få dom att äta vanlig mat och så kom magsjukan och vi fick börja om på nytt... Men nu så! Dom hann bara bli 11 månader innan. Men bättre sent än aldrig! 😊

En dag kan se ut följande:
Välling klockan 05-06.
Frukost/gröt klockan 08-09.
Lunch/mat klockan 11-12.
Middag/mat klockan 14-15.
Kvällsmat/gröt eller yoghurt klockan 16-17.
Välling klockan 18-19.

/Josefin

  • 802 visningar

Gillar

Kommentarer