Daglig motion

Idag har vi tagit vara på den sista dagen utav Daniels julledighet. Daniel föreslog att vi skulle ta en promenad runt lunch och jag var inte sen med att haka på. Jag har ju sagt det nu att jag ska börja ta hand om mig själv, på alla sätt och vis. I det ingår även daglig motion. Så vi gav oss ut med tjejerna och gjorde ett stopp hos Elie och Elin för att lämna en julklapp till deras son Loui. Det blev att vi stannade på en kopp kaffe och pratade en stund också. Spontant och trevligt. Tjejerna hade sovit på vägen dit och var på gott humör så det var roligtå. Lagom till nästa vila så traskade vi hemåt igen. Det blev 8 blåsiga men uppfriskande kilometer.

Även igår var jag ute på en promenad, men då med Natha och hennes dotter Alicia. Dessvärre fick vi stressa hemåt efter ca 5 kilometer för att Viola var ledsen. Jag hade verkligen ingen aning om varför... Lilla pluttan. Men så fort vi var hemma så blev det bra igen. Mer än så minns jag inte om vi gjorde igår. Dagarna blir ju lätt lite röriga och blurriga.

Dom här två som numera alltid ska ha samma leksaker, ta varandras nappar och drar varandra i håret... Och ändå aldrig kan vara längre ifrån varandra än en armlängds avstånd.

Ikväll ska jag ta tjuren vid hornen och försöka bli kvitt alla dessa nattmål. Det funkar liksom inte längre. Det är värre nu än vad det var när tjejerna var nyfödda. Då åt dom var tredje timma samtidigt båda två och sov däremellan, nu kan det bli så tätt som efter två timmar och att dom äter vid olika tillfällen. Men vad är väl småbarnsåren utan sömnbrist? Det är ju en himla tur att man ändå kan finna lite energi i deras leenden, busiga ögon och från uppfriskande promenader!

/Josefin 

  • 2 435 visningar

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
så underbart med promenader! Här vi bor nu är vi inte särskilt manade till att vilja gå ut en rundor med vagnen. Hemskt område, men flyttar om bara några veckor iväg ut i skogen. Och då ska en promenad bli daglig rutin om jag får bestämma 😍
nouw.com/juliamalmgren
artibus
artibus,
Men gud så sjukt, aldrig sett din blogg tidigare men de första jag läste var ”Daniels julledighet tog slut” min sambo heter också Daniel och han började jobba natt idag efter julledigheten haha. Super mysigt inlägg ❤️
nouw.com/artibus