Dagens glada jag

Jag åkte ju som sagt till Sara i dag. Med mig hade jag en varsin sallad från fresh food. Det är inte alla som får en sallad i födelsedagspresent haha...! Nej men Sara fyllde igår och jag stod här hemma tomhänt, så en sallad fick det bli. Det vet jag att hon gillar. Jag däremot som fyllde för snart två månader sen fick en ordentlig present utav henne. Jäkla Sara att vara så snäll och ordna med present åt mig när jag själv kommer med en sallad.

Vi hade i alla fall en mysig stund tillsammans i hennes fina och hemtrevliga lilla lya. Det jag tar med mig från vårat samtal och som jag även vill upplysa här är att det är så himla viktigt att våga vara glad trots att livet går emot en ibland. Jag som faktiskt haft en riktigt bra dag stod tidigare idag och funderade på om man får känna sig glad, om man får sminka sig och traska omkring med ett leende ändå? SVAR JA! Det är så jäkla okej det kan bli. Det är ju till och med riktigt jäkla viktigt att kunna vara glad trots att det är tufft ibland.

Så för att poängtera det så har jag haft en bra dag då jag varit väldigt glad och stark. Dessutom kände jag mig piggare än på länge med lite smink och andra kläder än mjukis. Med det sagt bjuder jag på en bild från dagens glada Josefin.

/Josefin 

  • 2 833 visningar

Gillar

Kommentarer