Bildsammanfattning/underbara dagar

Måndagens morgonpromenad med vyer utav blommande träd och skinande sol.

Det blev ett stopp hos Sara och Lago där vi spendera några timmar ihop på deras baksida. Lilly som varit i en riktig separationsångest-fas släppte blicken från mig och lekte glatt och länge med Viola och Lago. Så härligt!

På eftermiddagen tog vi en promenad till affären och Kumlasjön tillsammans. Till barnens förtjusning stötte vi på ett par änder. Som även bet Sara i tån och försökte äta upp Violas bajsblöja. Highlife kan man säga, haha.

Igår på förmiddagen så fick tjejerna sova inne ovh hemma. Annars går vi nästan alltid ut. Vädret var så där och jag hade även lite annat jag ville försöka ta tag i. Tjejerna lät mig få massor gjort innan dom vaknade efter 1,5 h (rekord!!!!) igen. Jag njöt verkligen av att få andas lite och hinna med annat.

Efter det sen så kom mamma hit och umgicks med tjejerna, så då fick jag även möjlighet till att göra mig iordning för lite valborgs-umgänge på eftermiddagen med Sara, Anna, Lago och Kian. Vädret sprack upp och blev till ännu en härlig sommardag!

Efter lite mat och dryck under bar himmel så gick vi iväg till självaste valborgsfirandet vid sjöparken här i Kumla. Även min Daniel och Herman kom dit. Dom hade jobbat över och var sugna på varsin kall öl.

Det blev en väldigt mysig valborgsmässoafton måste jag säga. Tjejerna höll sig vakna och på ganska gott humör hela kvällen. När klockan var 22 sov dom som stockar.

/Josefin 

  • 1 172 visningar

Gillar

Kommentarer

Helena68,
Härliga bilder härliga stunder 💕 Tänk att få så goda vänner och härligt sällskap som Sara och Lago 💕 Underbart ❤️