Andas in, andas ut

Det var en rätt tuff dag igår med två trötta, kinkiga och mammiga tjejer. Under dessa dagar dyker känslan av att inte räcka till upp gång på gång likt en käftsmäll. När tjejerna blir ledsna vill jag gråta med dom. Typ krama om dom och säga ”jag vill så gärna lyfta upp er båda två men det går inte, mammas armar räcker inte till. Kan vi inte bara lägga oss på filten tillsammans och vara varandra nära?” Men dom förstår mig inte och det duger inte alla gånger att ligga på filten tillsammans.

Så på eftermiddagen klädde jag på oss alla tre och gick ut. Vi traskade omkring ute i kylan i nästan 2 timmar, handlade hem lite mer ersättning och inväntade pappan som kom hem lagom till att vi var inne och avklädda igen. Jag tror att promenaden och en extra vila gjorde susen, för resten av kvällen var tjejerna väldigt glada och nöjda. Det gjorde öven mig väldigt glad.

Sen har det dessvärre varit en sämre natt igen. Som tur var så somnade jag redan klockan åtta igårkväll, så totalt sätt har jag ändå fått ihop en del timmars sömn. Och tjejerna verkar ändå vara på ok humör idag. Dom ligger i skrivande stund och sover. När dom vaknar sen så ska jag klä oss för att traska iväg och hämta hem bilen igen. Jag skulle vilja åka och hämta ut ett par paket som vi beställde på rean förra veckan, men dom finns att hämta en bit bort på Marieberg. Så vi får se hur vi gör, om vi skyndar oss hem igen eller om vi tar en sväng med bilen till Marieberg galleria. Vi köpte 4 pyjamaser för 200 kr under Black Friday och jag två par skor till mig själv. Mer än så blev det inte.

/Josefin

  • 3 341 visningar

Gillar

Kommentarer