​18 Nov för 7 veckorsedan stod vågen på 77,1 så gissa om jag är glad!? Jul o allt som passerat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Longer time, no se!

Dagens lycka var att efter 1 vecka utan imovan äntligen kunna gå till apoteket och få ny ask. När jag sen väl tar tag i mitt minst sagt kaotiska rum, hittar jag kartan med mediciner jag trodde jag gjort slut på alldeles för fort. Så nu finns några extra då. Då då gör jag dom idag ibland. Tar en mu så jag somnar o slipper känna hunger. Vaknar om tre timmar o tar en nu.

This is my way

På juldagen blev det förfest hos bästa kompisen och sen bar det iväg på stan. Största floppen var noga sitta packad ensam på enparkbänl mitt i natten själv.

Frusit o två dagar. Har lyckats dra ner nått hejdlöst på kalorierna och vet precis hur jag skall lösa det om jag blir bjuden. Bär mina blå kapslar med mig överallt och sen går mycket att skylla på, ont imagen, har ätit innan, tål inte m.m

Ingen ny viktuppdatering då min våg gett upp men snart kommer en ny. Lika snart som nya pengar 😉

Dagen har varit lite tunn o energin tryter men vad gör det?

Min säng älskar mig

Likes

Comments

  Allt handlar om att ha järnvilja att förändra

Gårdagens middag. Linsbiff med sallad. Efter idag är två kartor med Ordlistan slut och då är det 2-3 veckor sedan jag började med dem. T3 har jag ju bara använt i dryga veckan o lika så mitt Caseinpulver så där tar nog en stund innan effekt. På en månad har det i alla fall blivit minus 5.3kg. Midjan och stussen minus 5 cm vardera och höfterna minus 3cm.

Likes

Comments


Ja imorgon är det en månad sedan jag startade mitt gå ner i vikt projekt. Tänkte gå mot strömmen och gå ner i vikt över julen då alla andra går upp för att sen stressa till gymmet i mellandagarna och Januari.

imorgon kommer vikt och mått uppdatering

Har även sen en vecka börjat med T3. Kan hjälpa mig som har låg ämnesomsättning att få en liten skjuts på vägen. Ligger på lägsta värde för att inte få Levaxin.

Sover urdåligt på nätterna även om jag kämpar och håller mig vaken hela dagen så jag kan ju lika väl ta en mysstund på sängen med hunden bredvid mig.

Somnade 23:30 igår och vaknade 02:30, kunde inte somna om så här har jag gått och små grejjat lite. Precis duschat. Idag blir det lugna gatan här. Konstigt nog brukar det bli precis tvärtom när jag säger så.

Nåväl, ligger på ca 800-1000kcal per dag och rör mig väldigt lite pga olika orsaker.

Imorgon kommer uppdateringarna


Likes

Comments

Hur dumt det än låter eller är så saknar jag min ätstörning. Att ha självdiciplinen, järnviljan att stå emot och kämpa. När den försvinner stiger siffrorna för att jag faller in i hetsätandet igen. 77.1 stod vågen på exakt härom dagen och jag har verkligen försökt skärpa till mig. 76.4 sa den nu på morgonen. har skrivit upp en lista på vad jag skall tillåta mig äta. Den är inte helt tokig faktiskt och det är många saker på den. Den röda tråden är fettsnålt och proteinrikt. Väntar på bantningstabletterna jag beställd. Hittade Xenical på nätet i styrka som den man får utskrivet av läkare. 120mg. Kostade skjortan men faktiskt tycker jag det är värt det. Har personer i min närhet som varit grymt hjälpt av dem, så ja varför skulle det inte funka på mig?


Likes

Comments

Jag lovade mig själv att aldrig tillåta mig passera 70 strecket efter att jag gått från 96 till 55 för att sen stanna på 62. Idag står vågen på 77.1 till mina få centimetrar från marken.

NU gäller det att få båten att köra mot annat håll.

Har planerat i en veckas tid i huvudet för att klara det mentalt trots sjukdom och depression. Kan inte motionera som andra då jag är sittandes så kosten har en enorm betydelse.

Har beställd Orlistat 120mg som jag planerar att ta 2-3 ggr per dag. Måste också öka upp antalet måltider utan att få i mig fel kalorier så jag kommer addera 2 mellanmål med ex naturdiet/proteindrink.

Termo fettförbrännare/prestationshöjare på det så skall det nog bli resultat. Enda brödet jag äter är proteinbrödet som Ica har. Mejerifritt förutom mjölk i kaffet.

Bloggen har jag enbart för detta projekt skulle. Fyller i allt från resultat till tankar.

Planerar att mäta mig 1 ggr/v och väga mig 3-5dgr/v Har svårt o hålla mig från vågen. Den är min vän.

IDAG

2015-11-15

Midja 97cm

Mage/höft 110cm

stuss 110cm

Vikt 77.1

Jag vill inte vara rund eller mullig av bekvämlighets skäl och jag ser faktiskt mycket bättre ut smal. Är av den åsikten att jag tycker alla borde få bestämma själva vad som är lagom på dem själva så länge de inte håller på o dö.

Likes

Comments