Bilköp och simskola

Nu när mina barn känns "stora" dvs ingen av dem har blöja (John kör nattblöja) och ingen av dem åker vagn (John åker vid få enstaka tillfällen) så har jag i samma veva tröttnat på att köra kombi. Jag vill ha en rolig bil, en bil som inte skriker "soccer mom".

Jag har varit sugen på att byta bil i över ett halvår, och då hör till saken att det inte ens är 1,5år sedan jag hämtade ut den jag har idag. Idag kör jag en Kia Cee'd GT Line och det är absolut inget fel på den. Jag har blivit bortskämd med att byta bil varje år och när jag tidigare arbetade på en bilfirma blev jag ju bara ännu mer sugen på att byta ofta. Mitt problem är mitt bilintresse. Jag skulle utan tvekan kunna byta bil varje halvår, men det är ju inte särskilt realistiskt. Frågan är ju nu, ska jag byta överhuvudtaget?

Idag var vi i alla fall och tittade på Mercedes-Benz A 180.

Bild från Google bildsök.

Det är en väldigt liten bil, i klass med en Kia Rio eller en Volkswagen Golf skulle jag tro (?) men den har vad jag söker i övrigt. Så frågan här är ju, ska jag verkligen ha en liten bil jag som kör runt på två barn och är den som gör alla ärenden eller ska jag köpa en något större typ en sedan? R kör ju en SUV och vi behöver definitivt inte två. Eller ska R köpa en ny mindre bil och jag tar hans? Han har ju vägrat det hittills, men verkar mjukna efter att ha tittat på den här. I-landsproblem minst sagt... Idag kom vi i alla fall inte fram till något beslut. Tur att barnen tycker det är kul att titta på bilar. :-D

Efter att vi tittat på bil åt vi lunch och åkte sedan vidare till Olivias simskola. John var överlycklig på parkeringen när han hittade två vackra höstlöv. Han hade säkert kunnat hänga ute på parkeringen hela lektionen. Men hennes lektion ville vi inte missa. Hon har utvecklats massor sedan vi var i Grekland. Det är som ett helt annat barn i poolen, och det är jag så tacksam för. Det blir otroligt mycket lättare för henne att gå på simskola nu när hon är mer vattenvan.

Nu är vi hemma igen och bara njuter av att det är söndag och att vi är lediga tillsammans alla fyra.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer