Header

 

Ja, vart fan är den påväg? Folk går omkring och skämtar om allvarliga saker. Kan inte en jävel fatta hur de kan tas av andra?

Folk måste lära sig bete sig som folk, och inte som små jävla kryp.

Ni är ÄCKLIGA, så jävla vidriga, hela högen.

 

Ska bli så jävla skönt att komma bort från fucking piss Motala i en vecka, kan inte beskriva känslan. Hatar dethär stället. Man kan fan inte va sig själv.

Kan inte folk bara låta varandra va istället för att göra allt värre?!

SERIÖST JAG FÖRSTÅR INTE.

Hur gamla är ni egentligen? Ni beter er då fanimej inte som folk gör i er ålder. Skaffa lite vett i huvudet eller gå till nån fucking psykolog o prata med någon.

För de verkar ni behöva.

Ni är patetiska små svin. Vet ni de?

De går fan inte beskriva hur ni beter er, de är så sjukt att folk kan hålla på som er.

Idioter är vad ni är.

 

Om ni läser dethär så ska ni veta att en gång till. EN JÄVLA GÅNG, då ska ni få tillbaka all skit över er. De ska fan få konsekvenser.

Tänk på hur ni beter er, vill ni att folk ska göra så mot er?

JAG TROR DÅ FAN INTE DE.

 

Jag förstår inte hur folk kan tycka om er, ni gör allt för lite status. Statuskåta små jävlar. Egoistiska svin.

Gör allt för att NI ska må bra, kan ni inte visa sympati eller något? Är ni känslolösa? Vad är erat problem?

Jag har så många frågor, men jag kräver då fan inga svar för jag tänker inte prata med er.

Eftersom ni trycker ner andra så märks de att ni inte har de så jävla bra själva, ni trycker ner andra för att ni ska va på en högre nivå. Men så som ni beter er nu så är ni så sjukt låga, ni kommer aldrig komma över min nivå om ni ska hålla på såhär.

 

Åh, jag orkar inte med er. IDIOTER.

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj!

 

Tänkte berätta lite om vad jag gjort medans jag vart ledig. Så ja, let's start!

 

 

ONSDAG: Studiedag, låg mest hemma och försökte bli frisk eftersom jag var lite små sjuk och så. Alltså hände inte så mycket då.

 

TORSDAG: Sjukanmälde mig från skolan för att vila upp mig och bli friskare. Fram mot kvällen skjutsade papi mig till älskling i Ödeshög. den kvällen gjorde vi inte så mycket, chillade lite bara och så.

 

FREDAG: Vi gick upp runt 4-5 på morgonen, duschade och fixade oss för kl 6 skulle vi dra oss till Ullared. Jag fick sminka mig i bilen, gick ju sisådär. Älski somnade i bilen, så söt!

Sen när vi väl var framme så gick jag och Max för oss själva. Vi var framme runt kl 9 och var kvar till kanske kl 15 (?), jag minns inte riktigt. Jag fick med mig en del hem iaf.

 

* dream matte mousse (010 ivory)

* puder

*  tröja

* 2 par tights

* 1 par jeans

* tre parfymer (have fun, dream, move on)

* sminkborttagnings servetter

* en energidricka (1 liter)

* ett sminkborst sätt med ca 10 olika borstar i, allt från puderorstar-ögonskuggsborstar-ögonbrynsborstar

 

Ja, de var väl de?

När vi kom hem så var vi HELT slut så vi startade en skräckfilm och Max tyckte de var skitkul när jag blev skrämd. Usch, fyfan.

 

LÖRDAG: Vi vaknade ca 13, gick upp, duschade och fixade oss. Sedan åkte vi hem till Nick, han var med nån Oscar och de satt och spelade WoW, väldigt socialt! Så Burger King för de va hungriga, jag fick en cola av älski och så åt jag upp hans pommes (busigt värre).

Fram mot kvällen var vi bara ute och åkte. Hamnade på Rasta med massa folk och satt och pratade, om allt möjligt.

Så jag har lärt känna en del nya människor nu, alltid lika trevligt.

Längre in på kvällen så skulle vi hämta Max föräldrar som va på fest eller något. Så jag åkte med Tim och Max fick skjutsa sina föräldrar.

Vi åkte hem till Max och då åkte Tim hem. Vi startade en skräckfilm, jag höll på att skita ner mig. Nejmen den var läskig. BLÄ.

När filmen var slut såg jag att jag hade ett missat samtal från dolt nummer :O

Hade fått ett röstmeddelande från de också, så jag lyssnade och de lät som flera personer som skrek av rädsla eller något.

Fuck vad rädd jag blev.

Så efter de kollade vi på Ice Age (^.^)

Vi somnade väl fram mot kl 5 kanske (?).

 

SÖNDAG: Vi hann bara vakna så ringde pappa mig och sa att han skulle komma och hämta mig. Så efter ca 30 min kom han och jag åkte hem.

Hände inte så mycket då.

 

 

Mysigaste helgen på länge och jag saknar min bebu. <>

 

Bjuder på en ful bildbomb oxå :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖRLÅT FÖR SÄMST BILD KVALITÉ.

 

Hejdå. ^^

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hejsan.

 

Studiedag idag då och jag ligger hemma o är sjuk.

Ont i halsen, huvudet och mensvärk på de. Såå kul! Men ja, igår gick jag till skolan för att göra nationella provet i kemi, när jag va klar med de så åkte jag hem. Jag kan knappt prata eller något. Men jag vill inte bli sjuk för att jag ska hem till världens bästa imorgon och så ska vi till Ullared på fredag.

Så idag ska jag bara vara hemma, dricka te osv för att försöka bli frisk.

 

Under natten har jag knappt sovit, bara gått fram och tillbaka mellan sovrummet och köket för att fixa te hela tiden.

MIN HALS DÖDAR MIG.

Kan knappt prata och är lite svullen. TOPPEN.

Varför måste jag bli sjuk just nu?

BAJSKORV.

 

Men ah. Hejdå.

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hej, tänkte inte göra nått litet blogginlägg om dagen eller så, utan mer om mitt liv, från födsel till nu.

Eller ja, så mycket jag minns.

 

Ah, jag föddes 1997, alltså blir jag 16 i år. Jag föddes i Motala, här har jag bott hela mitt liv. Min barndom var väl lite som alla andras. Familjen bestod av mamma, pappa, lillebror och storebror. Vi hade ett flertal djur, ödlor, katter, ormar.

Vi bodde i en lägenhet och ja, en dag så brann de i lägenheten över (tror jag?), och våran lägenhet blev rökskadad så vi fick flytta. Vi flyttade till en annan lägenhet några kvarter bort, men livet fortsatte som vanligt.

Tillslut flyttade vi till villa.

 

Jag blev äldre och mer utseende fixerad. Jag började sminka mig i mellanstadiet (års 4-6), jag plattade håret och ja, brydde mig väldigt mycket om hur jag ser ut.

Jag ville bli smal. Jag har vart smal sen jag föddes, men jag ville verkligen bli SMAL. De vill jag än, men inte som jag ville då.

Utseendet betydde allt för mig, de var de viktigaste jag hade.

Under mellanstadiet vart min klass väldigt högljud och de var bråk varje dag. Varje lektion började med att prata om och reda ut bråk som börjat under rasten.

Jag minns särskilt en utav våra lärare, han var den snällaste jag haft (förutom min mentor nu), men han klarade inte av våran klass, han blev sur och vi fick ofta sluta tidigare för att han inte orkade med oss. Han bröt sönder linjaler och pennor när vi bråkade på lektionerna.

En dag när han släppt oss tidigare så gick jag och en kompis till McDonalds, där satt vi och pratade, vi alla tre ville tillbaka till skolan och säga förlåt till läraren.

 

Senare började jag bli mobbad, jag minns inte varför. Men de började och har alltid vart på nätet. De är väldigt omoget enligt mig då, men jag började göra samma sak, jag började mobba folk framför skärmen.. Jag ångrar de för jag har sårat många pga det.

 

Idag går jag i nian, jag har haft ett självskadebeteende, nu är de 3 månader sen jag skadade mig senast. De är ett stort steg för mig.

Jag ska börja på en sorts kurs skulle man kunna kalla det, där man lär sig hur man ska hantera svåra situationer osv.

Jag försöker fortfarande få utseendet jag vill ha, jag sminkar mig, plattar håret och använder löshår varje dag. Jag köper dyra produkter till hår och dyra smink produkter. De är de mina pengar går åt till.

De var en tid jag nästan aldrig åt, nu äter jag men försöker bygga muskler av de istället. Jag vill inte bara vara smal, utan ha muskler och bli stark.

Jag har mål jag vll uppnå, jag vill bli bättre på allt som har med hästar att göra, jag vill komma in på rätt gymnasie, jag vill bara ha de livet jag alltid drömt om.

 

Idag har jag världens bästa vän. Vi bråkar ofta och när de väl händer så säger vi upp kontakten, de går några veckor och sen fattar jag hur mycket jag saknar henne.

Hon har funnits i mitt liv i 3-4 år och utan henne hade jag inte klarat mina svåra tider. Jag kan aldrig tacka henne tillräckligt mycket!

 

Jag har en underbar pojkvän, vi har bara vart tillsammans i 5 dagar, men de känns så rätt, jag är såld. Vi klickade första gången vi träffades och allt känns så jävla bra!

Nu får jag bara hoppas på att de kommer hålla länge, tar dehär slut nu så vet jag inte vad jag gör.

Max, jag älskar dig!

 

 

 

Likes

Comments